Tidligere VM-spillere, der har vundet stort på casino

0

De fleste fodboldspillere drømmer om at vinde verdensmesterskabet i fodbold. Det vil ikke bare betyde, at de kan tage pokalen med hjem til deres land, men også at de opnår hæder på ubestemt tid.

Nogle af de spillere, har dog ikke bare forsøgt sig med at opnå hæder i fodboldverdenen, men også ved pokerbordet. Få af dem har haft held med det. Her ser vi på de VM-spillere, der gennem tiderne har opnået succes på de grønne borde rundt omkring i verden.

Gerard Piqué

Midterforsvaren fra Barcelona har vundet alt, hvad der er at vinde for både klubhold og landshold, heriblandt en VM-titel. Piqué har dog hungret efter flere sejre uden for banen og er i den forbindelse blevet set ved flere pokerturneringer rundt omkring i verden.

Han har vundet flere pengepræmier og blev i 2019 nummer to ved EPT i Barcelona, hvor hans daværende holdkammerat, Arturo Vidal, formåede at få en fjerdeplads. Samlet tog de to fodboldspillere 3,7 millioner kroner hjem i pengepræmie. Piqué har rundet de 35 år og hans fodboldkarriere ser ud til at lakke mod enden, men måske har han allerede fundet sit fremtidige kald.

Ronaldo

Her taler vi om den brasilianske superstjerne Ronaldo. En af de de mest sikre afsluttere i historien, dobbelt VM-vinder og den næstmest scorende ved verdensmesterskabet i fodbold. En ægte VM-legende.

Hans hæderkronede 18 år lange karriere sluttede i 2011 i Corinthians, men siden da har han ikke kunne holde sig helt fra fodbolden.

I dag ejer han både barndomsklubben Cruzeiro og Valladolid. Han frekventerer også pokerborde rundt omkring i verden og hans hidtil største gevinst var ved et WSOP event på Bahamas, hvor han indkasserede 286.000 kr.

Jan Mølby

Ingen liste uden en dansk spiller. Liverpool-legenden Jan Mølby har siden hans aktive karriere deltaget ved en række pokerturneringer, heriblandt EPT i København. Desværre er det ikke blevet til de helt store gevinster, men han har trods alt indtil videre vundet 70.000 danske kroner.

Mølby var, udover at spille i Liverpool, en del af det legendariske VM-hold i 1986. Holdet blev en publikumsfavorit og var en af favoritterne til at tage titlen, inden en tilbagelægning fra Jesper Olsen satte gang i den spanske maskine og eliminerede Danmark i ottendedelsfinalen.

Efter Richard Møller Nielsen tog over som træner for det danske mandskab, var der ikke plads til ham i den danske trup, og han var derfor ikke med, da Flemming Toft skreg hutlihut og Danmark hjemtog EM-titlen. Hvis du har lyst til at skråle hutlihut, elsker Danmarks fodboldlandshold, og ligesom Jan Mølby godt kan lide lidt spænding ved at spille om penge, så kan du gøre det på: https://gratischancer.dk/slots/hut-li-hut/.

Teddy Sheringham

Udover at være en af de mest scorende i Premier League, så er Teddy Sheringham også en af de tidligere fodboldspillere, der har scoret den største gevinst uden for banen. Tottenham-ikonet sluttede sin professionelle karriere i 2008, efter 25 år på toppen.

I karrieren blev det til to VM-slutrunder i 1998 og 2002, hvor han i den sidste var med til at sende Danmark ud af turneringen. Efter karrieren kom hans største pokergevinst i ved et EPT-event i Portugal, hvor han blev nummer fem og indkasserede mere end 800.000 danske kroner.

Skriv en kommentar