Tyskland aftalte at minimere Brasilien-ydmygelse

0

Tyskland aftalte i pausen ved 5-0, at de ikke ville nedsable værterne Brasilien på eget græs. Kampen endte som bekendt 7-1.

Ved pausen i semifinalen mellem Brasilien og Tyskland, var tyskerne allerede foran med 5-0.

Derfor aftalte det tyske mandskab, at de ville skrue ned for blusset, så ydmygelsen ikke nærmere sit en tocifret sejr.

"Vi blev enige om, at vi skulle forblive fokuserede og ikke forsøge at ydmyge dem."

"Du skal vise modstanderen respekt, og det var meget vigtigt, at vi gjorde det og ikke forsøgte at lave tricks eller noget i den stil," siger Mats Hummels ifølge flere britiske medier.

André Schürrle blev indskiftet i anden halvleg, og han ville også lege med. Derfor scorede han to mål i den halvleg, så det endte med en 7-1-sejr efter en sen brasiliansk reducering af Oscar.

Tysklands Mesut Özil var efter kampen ude med opmuntrene ord til Brasilien og deres fans.