Ubesejrede New Zealand trak sorteper

0

New Zealand står ikke noteret for nogen nederlag ved denne VM-slutrunde, men desværre for holdet, var deres tre point ikke nok til at overleve, efter 0-0-resultatet i dag.

New Zealand havde ikke lidt noget nederlag inden dagens kamp mod førerholdet i gruppe F, Paraguay. New Zealand med Winston Reid med fra start på højrekanten skulle bruge en sejr for at avancere.

Men efter bare tyve minutter kunne New Zealands flotte statistik som ubesejret være blevet brudt, da Paraguays anfører Denis Caniza forsøgte sig fra omkring 20 meters afstand. Men afslutningen gik tæt forbi målstolpen.

Noget tid efter prøvede Caniza igen med et langskudsforsøg, men selvom han nu prøvede lykken længere udefra, var der stadig ikke held i sprøjten.

Først nogle minutter inde i anden halvleg, lykkedes det New Zealand at komme med et farligt modangreb. Simon Elliot afsluttede, men skuddet gik forbi målet.

I stedet var Paraguay igen tæt at score, da Caniza igen var involveret i chancen. Denne gang valgte han dog at spille bolden i stedet for at afslutte udefra.

Christian Riveros modtog et indlæg fra Caniza og New Zealand-keeperen Mark Paston måtte ude i fuld længde og redde sparket. Stillingen var derved fortsat 0-0.

Anden halvleg blev flere minutter ældre, og det var tydeligt at se på newzealænderne, at de ikke havde mange kræfter tilbage at gøre godt med.

Det åbnede op for yderligere muligheder til Paraguay, men trods en del gode muligheder, lykkedes det dem aldrig at passere New Zealand-målmanden.

Kampen endte dermed 0-0, og det betyder, at Paraguay ender på førstepladsen i gruppe F, hvor de skal møde andenpladsen i gruppe E, der er Danmarks gruppe.

New Zealand ender på tredjepladsen med tre point, og et point mere end de forsvarende verdensmestre Italien, der led et 3-2-nederlag til Slovakiet i det andet opgør i gruppen.

Kampens spillere:

Paraguay - Denis Caniza: Han var den største udfordrer på Paraguays hold denne eftermiddag. Han forsøgte sig både med en række langskud, men fandt også sine medspillere igennem gode indlæg.

New Zealand - Mark Paston: Han agerede endnu en gang sikker sidste skanse, og denne gang holdt han målet rent. Han kan se tilbage på en flot VM-slutrunde, hvor han har modstået det tunge pres, der har hvilet på hans skuldre.

Skriv en kommentar