VM 2022: Dagens resultater (25. nov.)

0

VM 2022's sjette dag bød på fire kampe, hvor blandt andet værterne blev sendt ud af slutrunden, mens både Holland og England spillede uafgjort i deres kampe.

Wales vs Iran (0-2)

Spilletidspunkt: 11:00

Dagens tidlige kamp stod mellem Wales og Iran. Allerede efter 16 minutter fik Iran bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside.

Kampens store drama opstod i det 86. minut, da Wales' keeper Wayne Hennessey kom ud af målet med et alt for højt løftet ben. Det kostede efterfølgende et direkte rødt kort.

I det 98. minut fik Iran så bolden i nettet for anden gang, men denne gang galt målet. Roozbeh Cheshmi var målscoreren. Bare tre minutter senere, så udnyttede Iran at Wales satsede hele butikken og slog til på en omstilling. Ramin Rezaeian slog sejren fast og Iran vandt 2-0. Dermed ligger de nu nummer to i gruppen.

Qatar vs Senegal (1-3)

Spilletidspunkt: 14:00

Opgøret mellem Qatar og Senegal endte med at blive en markant tættere affære end de fleste nok på forhånd havde regnet med. Det var dog favoritterne Senegal, der scorede kampens første mål.

Boulaye Dia dukkede op og scorede målet til 0-1 efter 41 minutter. Anden halvleg var bare tre minutter gammel, da landsmanden Famara Diedhiou udbyggede føringen.

Qatar havde dog ikke mistet modet. I det 78. minut kunne Mohammed Muntari skrive historie, da han blev den første spiller til at score et VM-mål for Qatar. Målet til 1-2 var en kendsgerning. I det 84. minut sørgede Senegals Bamba Dieng dog for at slå sejren fast med sin scoring til slutresultatet 1-3.

Senegal ligger nu nummer tre i gruppen med tre point, mens værterne Qatar er isoleret på sidstepladsen og ikke kan nå videre avancement.

Holland vs Ecuador (1-1)

Spilletidspunkt: 17:00

Forklaringen på Qatars isolering på sidstepladsen i gruppe A skal nemlig findes i dette opgør, hvor Holland og Ecuador spillede uafgjort.

Hollands Cody Gakpo scorede efter bare seks minutters spil. Der blev dog ikke scoret flere mål i første halvleg.

I anden halvleg kom Ecuador på måltavlen. Enner Valencia scorede til 1-1 i det 49. minut, hvilket også blev kampens slutcifre.

Holland og Ecuador har nu begge fire point og samme målscore, nemlig 3-1, med en kamp tilbage i gruppespillet.

England vs USA (2-0)

Spilletidspunkt: 20:00

England havde mulighed for at sikre sig videre avancement med en sejr mod USA. Det var dog amerikanerne, som havde flest målforsøg i opgøret, nemlig ti og et skud på mål, mens England havde otte samt tre skud på mål.

Ingen af holdene fandt dog frem til den afgørende skarphed, som kræves for en scoring, med mindre at modstanderen scorer selvmål, og derfor endte opgøret i en nulløsning.

Resultatet placerer England på en førsteplads med fire point, mens USA indtager tredjepladsen med to point på kontoen.

Se stillingen i samtlige otte VM-grupper her.

Skriv en kommentar