VM 2022: Dagens resultater (22. nov.)

0

VM 2022's tredje dag bød på fire opgør, hvor der blev skabt en vaskeægte VM-sensation, mens Frankrig også sikrede en storsejr.

Argentina vs Saudi-Arabien (1-2)

Spilletidspunkt: 11:00

Argentina er store favoritter til at vinde VM, og det startede også planmæssigt for argentinerne. Lionel Messi scorede på et straffespark efter ti minutter. Efterfølgende fik Argentina annulleret tre mål for offside i første halvleg.

Anden halvleg var blot tre minutter gammel, før Saudi-Arabien bragte balance i regnskabet ved Saleh Al Shehri.

Bare fem minutter efter kunne Salem Al Dawsari score til 2-1 ved at sende bolden op i højre målhjørne. Der blev ikke scoret mere i opgøret, og dermed var én af de største sensationer i VM-historien en realitet.

Danmark vs Tunesien (0-0)

Spilletidspunkt: 14:00

Danmark tog hul på deres første VM 2022-kamp, og modstanderen var Tunesien. Tuneserne lagde til tider et godt pres på danskerne, men de modstod, men Danmark til gengæld ikke skabte et stort omfang af chancer.

De første tilfaldt Christian Eriksen, Andreas Cornelius samt Jesper Lindstrøm. Især Cornelius var uhyre tæt på, da hans forsøg ramte stolpen. Kampen endte 0-0. Læs et længere referat af kampen her.

Mexico vs Polen (0-0)

Spilletidspunkt: 17:00

Mexico kom til flest målforsøg mod polakkerne, men det var Polen, som havde en gylden mulighed for at bringe sig på sejrskurs, da de fik tilkendt et straffespark, som blev begået mod Robert Lewandowski efter en holde-situation.

Lewandowski tog sig selv af sparket, som dog blev snuppet af Mexicos rutinerede keeper Guillermo Ochoa. Kampen endte 0-0.

Frankrig vs Australien (4-1)

Spilletidspunkt: 20:00

I Danmarks gruppe D skulle Frankrig og Australien mødes i tirsdagens sene VM-kamp. Efter ni minutters spil kom Australien overraskende foran på et mål af Craig Goodwin. Skal vi være vidne til endnu en sensation, tænkte flere TV-seere højst sandsynligt.

I det 27. minut fik Frankrig dog udlignet på et mål af Adrien Rabiot, og bare fem minutter senere scorede Olivier Giroud til 2-1.

I anden halvleg kom Kylian Mbappé på måltavlen i 68. minut, mens Olivier Giroud igen fik scoret til 4-1 bare tre minutter efter. 4-1 blev også kampens slutresultat.

Se stillingen i samtlige otte VM-grupper her.

Skriv en kommentar