VM 2022: Dagens resultater (29. nov.)

0

VM 2022's 10. dag bød på fire kampe, hvor bl.a. England og Holland avancerede til ottendedelsfinalerne.

Ecuador - Senegal (1-2)

Spilletidspunkt: 16:00

Ecuador var favoritterne hos bookmakeren, men Senegal ville det anderledes. Sarr kunne bringe Senegal foran i det 44. minut på et straffespark.

Efter 67 minutters spil fik Ecuador udlignet ved Caicedo, men bare tre minutter senere kunne Senegals Koulibaly core til 1-2, hvilket også blev slutresultatet.

Dermed er Senegal videre til ottendedelsfinalen foran næserne på netop Ecuador.

Holland - Qatar (2-0)

Spilletidspunkt: 16:00

Den anden kamp i gruppe A stod mellem Holland og værterne Qatar. Holland kunne med en sejr sikre sig videre avancement gennem en førsteplads i gruppen.

Efter 26 minutter kunne Gakpo score i sin tredje VM-kamp i træk som den første hollænder i landets historie. I det 49. minut kunne de Jong udbygge føringen til 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed er Holland videre til ottendedelsfinalen gennem en førsteplads, mens Qatar er ude som den første værtsnation i historien uden point på kontoen efter gruppespillet.

Wales - England (0-3)

Spilletidspunkt: 20:00

England kunne med en sejr sikre sig en billet til ottendedelsfinalerne gennem en førsteplads i gruppe B. Og det var lige netop, hvad de endte med at gøre.

Efter en første halvleg uden scoringer, så skruede England op for målene i anden halvleg. I det 50. minut scorede Rashford på et flot frisparksmål.

Og bolden var dårligt nok givet op af Wales, før den igen lå i deres mål. Foden kunne score på en flot assist fra Kane, der sendte bolden ind på tværs til Foden.

I det 68. minut kronede Rashford en drømmekamp af ham, da han med to tunneller på først en forsvarer og siden hen Wales' keeper Ward, kunne score til 0-3, hvilket også blev slutresultatet.

England er videre gennem en førsteplads, mens Wales er færdige i VM-turneringen.

Iran - USA (0-1)

Spilletidspunkt: 20:00

Inden dagens opgør havde USA spillet to kampe uafgjort. Dermed var de tunget til at sejre over Iran, hvis de skulle sikre sig videre avancement på bekostning af netop Iran, som havde tre point på kontoen.

Efter 38 minutter kunne Pulisic score til 0-1. Det blev også kampens slutresultat. Resultatet betyder, at USA er klar til ottendedelsfinalen, hvor de sikrer sig andenpladsen i gruppen med fem point på kontoen.

Iran appellerede ellers kraftigt for et straffespark i det 99. minut, men der blev korrekt ikke dømt offside, eftersom at berøringen var for minimal til at et straffespark kunne dømmes.

Se stillingen i samtlige otte VM-grupper her.

Skriv en kommentar