Argentina finaleklar efter straffeafgørelse

0

Efter 120 minutters kedelig og chancefattig fodbold endte det med straffesparkskonkurrence, hvor Argentina kunne sejre med 4-2 over Holland.

To af de to store VM-giganter, Holland og Argentina, skulle her til aften dyste om, hvem der skulle møde Tyskland i VM-finalen.

Holland havde Nigel De Jong tilbage i startopstillingen, mens Argentina til gengæld som ventet måtte undvære de skadede offensivprofiler, Angel De Maria og Sergio Agüero. Sidstnævnte skulle dog komme i aktion i anden halvleg.

Ganske som ventet blev det en taktisk affære, hvor det var småt med de store chancer.

Argentina var nærgående et par gange, uden at det for alvor blev farligt. Tættest på kom Lionel Messi, der dog måtte se sit frispark blive reddet af Sergio Romero.

0-0 var derfor stillingen ved pausen. De fleste forventede, at der kom mere underholdning i de sidste 45 minutter. Men det skete desværre ikke.

Hverken Holland eller Argentina formåede at spille sig igennem, og jo længere halvlegen skred frem desto mere tilfredse virkede begge mandskaber med at komme i forlænges spilletid.

Men i kampens overtid var det pludselig yderst tæt på. Arjen Robben kom fri i feltet, men i skudøjeblikket fik Javier Mascerano blokeret, og det hele endte med et hjørnespark til Holland.

Tættere på en scoring kom man ikke, så det sluttede 0-0 efter en meget kedelig og chancefattig kamp. Derfor skulle der 30 minutters ekstra spilletid til.

Heller ikke i ekstra tiden væltede det ind med chancer. Men Argentina burde have bragt sig i front, da Rodrigo Palacio slap fri i feltet.

Men den argentinske angriber valgte at heade til bolden i forsøget på at lobbe bolden over Jasper Cillessen, som dog kunne gribe bolden.

Kort efter var indskiftede Maxi Rodríguez tæt på efter et indlæg fra Lionel Messi. Men afslutningen manglede kvalitet, så Cillessen kunne nemt redde.

Der skete ikke meget mere, så kampen måtte afgøres efter straffesparkskonkurrence, hvilket Holland i ottendedelsfinalen havde held med mod Costa Rica.

Men denne gang gik det ikke for Oranje. Både Ron Vlaar og Wesley Sneijder blev reddet af Sergio Romero, mens argentinske fire første skytter scorede på Jasper Cillessen.

Derfor sejrede Argentina efter straffesparkskonkurrencen med 4-2, og de skal nu spille VM-finale mod Tyskland. Holland skal derimod spille bronzekamp mod Brasilien.

Skriv en kommentar