Argentina vandt efter ny dommerfejl

0

Mexico startede bedst i 1/8-finalen mod Argentina, men argentinerne kom foran 1-0 efter en dommerfejl og det hele endte med en fortjent 3-1-sejr til Maradona og co.  

Argentina var på forhånd udråbt til favoritter i aftenens 1/8-finale mod Mexico, der skulle forsøge at overraske. Og mexicanerne lagde godt ud, og formåede i kampens begyndelse at presse argentinerne højt på banen. Det betød, at der ikke blev overladt meget plads til Argentina.

Efter otte minutters spil var det også tæt på, at Mexico kom foran. Salcido forsøgte sig med et langskud, som den argentinske keeper, Romero, fejlvurderede, men bolden ramte overliggeren og argentinerne slap med skrækken.

Minuttet senere var Mecixo på spil igen. Denne gang var det Guardado, der var tæt på, da hans forsøg gik tæt forbi mål.

Messi og Argentina ville dog også være med. Efter 12 minutters spil var det den driblestærke argentiner, der forsøgte sig med et lob, men Perez i Mexico-målet havde ikke de store problemer med at afværge forsøget.

Udover dette havde Argentina ikke meget at byde på i første halvdel af første halvleg, men efter 25 minutters spil lykkedes det for argentinerne at få bolden i mål. Det var Carlos Tevez, der sendte bolden i nettet, men angriberen stod tydeligt i offside, hvilket medførte store protester fra Mexico-spillerne. Det hele endte med, at målet blev godkendt efter en større diskussion.

Efter 33 minutters spil blev det 2-0 til Argentina. Scoringen faldt efter en stor fejl af Ricardo Osorio, der sendte bolden lige i fødderne på Gonzalo Higuain, der let kunne runde målmanden og sende bolden i mål.

Kort tid efter kunne det være blevet 3-0 til argentinerne, da Angel Di Maria fik afsluttet. Bolden blev i første omgang reddet af Perez, der dog ikke kunne holde bolden. Tevez fik fat i returbolden, men hans afslutning blev blokeret.

Tre minutter før sidste fløjt i første halvleg fik Higuain en stor chance for at score. Et indlæg blev sendt ind i feltet, hvor Higuain lå, men angriberen kunne ikke få ordentligt ram på det ellers gode og præcise indlæg.

Mexico gjorde det godt i første halvleg, men det var Argentina, der kunne gå til pause foran med 2-0. Det så dermed svært ud for Mexico, og det skulle blive endnu sværere, da Carlos Tevez kort tid inde i anden halvleg bragede bolden i kassen fra distancen.

Efterfølgende kom Mexico frem til nogle chancer, men det blev ikke helt farligt. Heller ikke Argentina kom frem til det helt store, men virkede godt tilfredse med 3-0-føringen. Med godt tyve minutter tilbage af opgøret lykkedes det dog for Mexico at få reduceret. Javier Hernandez modtog bolden på kanten af feltet og lavede en perfekt vending inden han sendte bolden i mål.

Mod slutningen af opgøret stillede argentinerne sig langt tilbage på banen. De mexicanske spillere forsøgte at afslutte udefra flere gange, men afslutningerne blev ikke rigtig farlige. I stedet var det Lionel Messi, der i kampens overtid er tæt på at gøre det til 4-1, men afslutningen fra Messi blev reddet af Perez i Mexicos mål.

Kampen endte med en fortjent sejr til Argentina på 3-1, der dermed er klar til kvartfinalen, hvor de skal møde Tyskland, der tidligere i dag besejrede England.

Kampens spillere:

Argentina - Carlos Tevez:

Tevez kom på måltavlen to gange for Argentina, hvor især anden scoring var en flot en af slagsen. Angriberen gjorde generelt en god figur for Argentina med nogle gode aktioner, inden han blev udskiftet med tyve minutter tilbage af opgøret.

Mexico – Pablo Barrera:

Blev indskiftet i starten af anden halvleg og kom ind og gjorde en forskel for Mexico. Han var med i det meste offensive, der kom fra Mexico i anden halvleg og var tæt på at få en assist, da han sendte et indlæg ind i feltet, hvor Argentinas Heinze måtte redde bolden på stregen.

 Skrevet af Pernille Nielsen.

Skriv en kommentar