Argentinas træner: Sådan skal vi vinde VM-finalen

0

Argentinas landstræner Alejandro Sabella har naturligt nok forberedt sig godt på aftenens VM-finale mellem Tyskland og Argentina.

"Tyskland er altid meget stærke fysisk og taktisk. Af den årsag er det det hold, der har vundet flest titler sammen med Brasilien og Italien," fortæller Alejandro Sabella ifølge Ritzau, og uddyber:

"De bruger bolden rigtig godt og spiller den mellem linjerne. De bruger også pladsen bag deres backs rigtig godt, særligt med Lahm (Philipp Lahm, red.). Vi bliver nødt til at spille en perfekt kamp."

"Vi bliver nødt til at være meget koncentrerede og lukke alle huller. Det er allervigtigst, at vi ikke giver bolden væk på billig baggrund."

"Tyskland blev endestationen for Argentina i kvartfinalerne ved VM i både 2006 og 2010. For fire år lød de barske cifre på 4-0 i tysk favør, men det nederlag har ingen betydning for finalen søndag."

"Argentina er et mere konservativt hold end for fire år siden. Vi går efter sejren på en anden måde. Dengang forsøgte spillerne, men det skulle ikke være. Tyskland scorede et meget tidligt mål, og det ændrede kampen."

"Situationen er anderledes i morgen (i dag red.), selvom mange spillere er de samme."

Aftenens finale fløjtes i gang klokken 21:00.

Masser af odds på VM-finalen hos bet365. Spil på finalen her!

Skriv en kommentar