Bekræftet: Brasiliens landstræner stopper

0

Brasiliens landstræner under VM-slutrunden, Carlos Dunga, har offentliggjort, at han træder tilbage, efter at drømmen om VM-triumfen ikke gik i opfyldelse.

Brasilien led fredag eftermiddag et 1-2-nederlag til Holland i kvartfinalen ved VM i Sydafrika. Holdets landstræner Carlos Dunga har samtidig offentliggjort, at han trækker sig som landstræner for Brasilien, da ønsket om at blive verdensmestre for sjette gang ikke blev realiseret.

"Vi var bekendt med, at jobbet ville vare i fire år, da jeg startede. Det er trist, og det er vanskeligt. Der er ingen, som kan forberede sig på at tabe," fortalte Carlos Dunga efter gårsdagens kamp ifølge theglobeandmail.com.

Dunga har stået i spidsen for Brasiliens landshold siden VM 2006 i Tyskland, hvor Brasilien ligeledes blev sendt ud i kvartfinalen med et 1-0-nederlag til Tyskland, der senere vandt sølv.

Han har siden sin ansættelse været genstand for meget kritik i Brasilien, men som følge af en udmærket figur i Sydafrika ved VM 2010, forstummede den en smule.

Skriv en kommentar