Christian Eriksen: Mit mål er VM i Qatar

0

Foto: Dejan Obretkovic

I et stort interview med DR Sporten fortæller Christian Eriksen, at hans store mål er at komme med til VM i Qatar med Danmark.

Christian Eriksen har for første gang udtalt sig i et interview, efter at han kollapsede i EM-åbningskampen for Danmark mod Finland i Parken.

Den danske landsholdsprofil fortæller til DR Sporten, at han er sulten efter at vende tilbage på grønsværen.

Eriksen er ved godt mod, og han fortæller, at han ingen mén har efter episoden, mens han samtidig er optimistisk i forhold til at finde en klub i nær fremtid.

"Mit mål er at jeg skal til VM i Qatar. Det har været i mit mindset hele tiden. Hvorvidt jeg bliver udtaget er noget helt andet, men drømmen er at komme tilbage og spille VM."

"Jeg føler ikke noget anderledes. Min krop har det fint, og jeg er i rigtig fin form igen. Indtil VM gælder det om at spille fodbold og bevise, at jeg kan komme op på samme niveau igen."

"Min drøm er at komme på landsholdet igen, og at spille i Parken igen, og bevise at jeg er videre og at jeg godt kan spille på det danske landshold igen. Så er det selvfølgelig op til landstræneren at bestemme om jeg skal udtages."

Skriv en kommentar