Danmark videre efter langgaber mod Frankrig

1

Danmark er klar til ottendedelsfinalerne ved VM, efter de rød-hvide spillede 0-0 imod Frankrig i en yderst chancefattig kamp

Danmark skulle her til eftermiddag spille sin sidste og afgørende gruppekamp ved VM. Modstanderen var Frankrig.

Mens franskmændene allerede før kampen havde booket en plads i ottendedelsfinalen, skulle de danske drenge bruge mindst et enkelt point for at være sikre på at avancere fra gruppe C.

Første halvleg blev en tam affære, hvor Frankrig havde bolden i over 70 % af tiden. Men Antoine Griezmann og co. blev på intet tidspunkt farlige for alvor. Derfor stod der 0-0 ved halvtid.

Samtidig kunne danskerne glæde sig over, at Peru førte med 1-0 mod Australien ved pausen i deres kamp.

Spillet blev ikke meget bedre i anden halvleg, hvor begge mandskaber virkede fint tilfredse med nulløsningen, som ville sende både Frankrig og Danmark videre.

I gruppens anden kamp kom Peru i starten af anden halvleg på 2-0, hvilket gav de rød-hvide endnu bedre muligheder for videre avancement.

I Danmarks kamp var franskmændene først nærgående med 20 minutter igen, da indskiftede Nabil Fekir fra kanten af feltet hamrede bolden i sidenettet.

Resten af kampen forløb uden store chancer, og derfor sluttede opgøret 0-0, hvilket sikrer Danmark andenpladsen i gruppe C og det videre avancement til ottendedelsfinalerne.

Peru snupper tredjepladsen i gruppen via 2-0-sejren over Australien, som ender nederst.

1 kommentar

  1. michael nielsen den

    Danmark fortjente bestemt IKKE at gå videre! Så hellere Peru gå videre, og selvfølgelig Island.

Skriv en kommentar