Danske kommentarer: Efter 1-0-sejr over Peru

0

Danmark besejrede her til aften Peru med 1-0 i en kamp, hvor Peru samtidig brændte straffespark. Her har vi samlet en række udtalelser fra danskerne efter opgøret.

Matchvinder, Yussuf Poulsen:

"Det var fantastisk at score. Det var en turbulent, følelsesmæssig kamp. Jeg startede som skurk (da han begik straffespark, red.). Men vi gav alt, hvad vi havde," fortalte Poulsen efter kampen og uddybede:

"Vi kastede os ned i tacklinger. Det skal nogle gange til, når vi spiller en kamp, hvor det hele ikke kører. Det var ikke vores bedste kamp, men det vigtigt at få sejren."

Målmand, Kasper Schmeichel:

"Det er en dejlig følelse at vinde. Vi kommer ikke så godt i gang, og vi får et stort wake-up call, da de får straffesparket. Derefter tager vi mere kontrol over spillet. Til sidst bliver det svært. Vi skal være bedre til at spilde tiden til sidst."

"Alle var fantastiske, og vi var solide. De har et par chancer, men det var ikke det helt store," fortalte Schmeichel og tilføjede om den vigtigste redning i kampen:

"Den vigtigste er den lige efter målet. Det var vigtigt, men jeg synes forsvarsmæssigt, at vi var rigtig gode. Vi var presset til det yderste, så det var en lettelse, da dommeren fløjtede."

Midtbanespiller, Thomas Delaney:

"Jeg er meget glad for resultatet, men vi spiller ikke særligt godt. Vi er under et massivt pres i det første kvarter. Det er noget værre rod, men vi overlever. Anden halvleg er noget bedre, men vi har vundet mod Peru og det er det vigtigste."

"Jeg er smadret, da der skulle knofedt til. Men jeg er meget, meget glad. Der var stor glæde og mange udmattede spillere i omklædningsrummet."

"Det var et perfekt første skridt. Det var vigtigt at komme godt i gang. Især da vi kommer foran mister vi grebet, men det skal vi have kigget på, hvordan vi kan optimere. Vi skal være modige, når vi er i problemer."

Midtbanespiller, Christian Eriksen:

"Det var en stor lettelse efter kampen. De tre point var noget, som vi skulle kæmpe for. Jeg prøver at skabe overtal, og jeg måtte arbejde for holdet, da det ikke fungerede, ligesom resten af holdet gjorde."

"Jeg tror bestemt, at Australien bliver en anden kamp. Det er en slutrunde, hvor alle vil kæmpe for deres liv. Det bliver en fed kamp, men jeg er sikker på at vi nok skal spille en fed kamp mod Australien."

Skriv en kommentar