Danske kommentarer efter 1-1 mod Australien

0

Danmark kom foran efter syv minutter ved Christian Eriksen, men Australien svarede tilbage og sikrede en 1-1-kamp. Vi har samlet nogle udtalelser fra danskerne her.

Landstræner, Åge Hareide:

"Vi mødte et hold, som kæmpede godt. Vi vidste, at det ville blive tæt og hårdt. De gjorde det godt mod Frankrig og mod os. Vi fik en god start, men jeg synes vi virkede lidt slidte i dele af kampen. Men vi fik nogle friske ben ind og det blev godt, da Andreas (Cornelius, red.) kom ind på topppen," sagde han til TV 2 umiddelbart efter kampen og tilføjede:

"Vi må se, hvor glade eller skuffede vi skal være, efter kampen mellem Peru og Frankrig. Det bliver en vigtig kamp mod Frankrig uanset hvad og det er fint. Vi skal arbejde med os selv frem mod den kamp."

Midtbanespiller og målscorer, Christian Eriksen:

"Det var en tæt kamp med ikke så mange chancer. At man kan gå tilbage og give et straffespark forbliver bittert," sagde han efter kampen til TV 2 og udtalte om VAR-dommen:

"For at være ærlig, så er det pisse irriterende. Vi har spillet fodbold i så mange år, og når man så går glip af det (en kendelse, red.), så er man glad. Men nu går man så tilbage. Det virkede til, det var en duel, hvor det var nemt at give. Men hvis man skal bruge VAR der, så skal man også bruge den andre steder på banen, hvor der er et frispark tidligere, som ikke bliver dømt. Så skal man nærmest gå tilbage hver gang."

Om sin scoring, sagde han:

"Det var dejligt. Det var en forløsende start at komme i gang efter den første kamp og komme på tavlen. Men det er lidt bittert at stå med et point i stedet for tre, siger Eriksen, som dog er glad for, at Danmark står med fire point efter to kampe."

"Det er en udmærket situation. Hvis vi får et godt resultat mod Frankrig, så går vi også videre."

Danmarks næste og sidste gruppekamp er mod Frankrig den 26. juni klokken 16:00.

Forsvarsspiller og anfører, Simon Kjær:

Simon Kjær afslørede efter kampen, at han har problemer med ryggen, hvorfor han bad Hareide om at vente med at foretage den tredje udskiftning, så han kunne blive udskiftet, hvis det blev nødvendigt.

"Jeg har problemer med ryg-kurven. Det er problemer i venstre side, og det sætter sig nede i mit venstre ben. Det gør at jeg bliver nødt til at tænke over det i flere situationer, men jeg synes, jeg løser det fint i dag. Jeg ville dog helst have, at jeg havde det godt," fortalte Kjær efter kampen til TV 2.

Skriv en kommentar