Danske profiler: VM-testkampene betyder intet

0

Hverken den skadesplagede angriber Nicklas Bendtner eller Danmarks anfører, Jon Dahl Tomasson mener, at man kan bruge VM-testkampene til synderligt meget.

Nicklas Bendtner har ikke været med i Danmarks seneste to VM-testkampe, på grund af en skade i sin lyske. Alligevel vil han gerne udtale sig om testkampenes betydning eller mangel på samme.

"Testkampene er uden betydning, fordi de ikke gælder om noget. Når vi skal spille VM er der ni point at kæmpe om, og det er dem, det hele gælder om. Når kampen mod Holland bliver fløjtet i gang, er det der, det hele starter," fortæller Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet, og han uddyber:

"Det går først løs, når vi spiller mod Holland, og op til og før den kamp, er der intet, der betyder noget."

Bendtners angrebskollega, Danmarks anfører Jon Dahl Tomasson, bakker Arsenal-angriberen op.

"Bekymring er ubegrundet. Skarpheden i afleveringerne og skuddene er ikke den samme, når det gælder træningskampe, som når det gælder ”den ægte vare”. Når VM går i gang, vil jeg godt garantere for, at hele landsholdet for alvor er klar til at tage kampen op," siger Jon Dahl.

De to omtalte testkampe, er de to kampe mod Australien og Sydafrika, som begge endte med et dansk nederlag på 1-0. Danmark skyder den 14. juni VM i gang med kampen mod Holland, hvorefter modstanderne hedder Cameroun og Japan.

Skriv en kommentar