Del Bosque, Casillas, Ramos og Xavi om chok-nederlaget

0

Spanien led som bekendt et ydmygende 5-1-nederlag til Holland i går. Landstræner Vicente del Bosque, målmand Iker Casillas, forsvarer Sergio Ramos og midtbanespiller Xavi kommenterer på nederlaget.

Vicente del Bosque:

"Sådan er sport. Vi tabte. Vi er nødt til at acceptere nederlaget, der er ikke andet at gøre. Nu må vi forsøge at få en sejr i næste kamp mod Chile," sagde Del Bosque ifølge Fox Sports, og han fortsatte:

"De var bedst efter pausen. I første halvleg dominerede vi, men i stedet for 2-0 ved David Silva kom de på 1-1. Vi må erkende, at vi begik fejl, men alle kæmpede for det. Jeg er klar over at det er en prekær sitaution nu, men vi må sammen finde en løsning i næste kamp."

Iker Casillas:

"Det er tid til at tie stille, reflektere og tænke på Chile-kampen som en finale. Vi undskylder, og jeg står i forreste linie," sagde Real Madrid-målmanden til Marca og tilføjede:

"Jeg var ikke på mit normale niveau, det accepterer jeg. Vi var ikke for heldige, mig selv ikke mindst. Jeg bør tage skylden. Vi tænkte kun på næste kamp, da de scorede deres tredje mål."

"Jeg er moden nok til at modtage kritikken."

Sergio Ramos:

"Vi er nødt til at se på os selv, begyndende med mig selv. Jeg skulle have spillet meget bedre. Det her er ikke dagen, hvor vi skal pege fingre eller bebrejde nogen. Det er fint at tale, men i dag er ikke tiden til det. Vi har tid til at træne og snakke i de kommende dage."

"Vi må ikke blive påvirket af den negative energi og begynde at skyde skylden på hinanden. Vi er stadig mere end i live."

Xavi:

"Det er den hårdeste dag i mit liv som spiller," sagde Barcelona-spilleren ifølge footballespana.net og tilføjede:

"Det er positivt, at vi stadig er med i turneringen, og ingenting er endnu ovre. Men det var en meget dårlig kamp. En nedtur. Vi gjorde alt forkert. Deres mål gjorde ondt. Vi var alle dårlige. Vi må kigge os selv i spejlet."

"Vi kan ikke vente til det bliver onsdag, så vi kan rejse os. Vi vil vise, vi kan forbedre os, og at vi har noget at gøre ved dette VM. Men det er svært, for vi klokkede i det," sagde Xavi.

Skriv en kommentar