Odds-analyse: Danmark – Cameroun

0

Danmark skal have oprejsning i aftenens kamp. Cameroun søger ligeledes efter deres første point, efter tabet mod Japan - en kamp der viste nogle af de svagheder Danmark skal udnytte.

Begge hold skal have point for at overleve ved denne slutrunde. Det er muligvis i dag vi enten må tage afsked med Cameroun eller selv takke af. Selvfølgelig håber vi på at skille os af med vestafrikanerne, men det bliver en tæt kamp hvor alle udfald er mulige i mine øjne.

Jon Dahl er tilbage efter skade, om det så er en god ting kan diskuteres. Jeg er personligt til den gruppe kritikere der mener at Jon Dahl ikke bør starte inde og at han har haft sine bedste år. Bendtner er også meldt fit for fight, hvilket kan vise sig at blive utrolig afgørende i det jeg ser som værende en målfattig kamp.

Camerouns helt store stjerne Samuel Eto'o har endnu ikke vist hvilket stof han er gjort af, men det kan der blive lavet om på i dagens kamp. Begge Danmarks backer har vist sig utrolig svage i 1 mod 1 dueller. Elia fra Holland rundbarberede Lars Jakobsen i sådan en grad sidste kamp, mens Simon Poulsen vel ikke behøver yderligere uddybelse om hans seneste præstationer.

Danmark skal have sejren i dag, og det tror jeg også på er det mest sandsynlige.

Odds: Danmark-sejr
Set til 2.68 hos NordicBet.com

Skriv en kommentar