Odds-analyse: Holland – Danmark

0

Så kom dagen, hvor Danmark endnu kan gøre deres entre ved et VM. Vi har ventet på denne dag siden 2002. Modstanderen bliver dog ikke af den lette slags.

Vi har alle frygtet og glædet os til denne dag. Vi ved at kampen mod Holland muligvis bliver den hårdeste vi får under dette VM, men samtidig bliver det også den første. Forventningerne er blevet nedtonet de seneste dage, da snak om skader til nogle af nøgleprofilerne hos Danmark, her i blandt Daniel Jensen, Nicklas Bendtner og Jon Dahl har været i tale. Om det har været spil for galleriet, eller om der er noget om det får vi først at se imorgen.

Holland har ligeledes været lidt uklare i deres udmelding om Arjen Robbens tilstand. Han er dog en enormt vigtig spiller, men samtidig er der også kompetente erstattere. Det har været ren cruise-control hele vejen til VM og testkampene inden VM er klaret med fantastiske resultater.

Det kan man dog ikke sige om Danmarks, da nederlag til både Australien og Sydafrika ikke kan betegnes som værende godkendt.

Det kan komme lidt som et anti-klimax når jeg siger at jeg ikke tør spille imod Danmark. Af princip spiller jeg aldrig mod et hold jeg holder med, for så har jeg stadig lidt ambivalente følelser hvis de så rent faktisk vinder, og har spillet på modstander holdet.

Derfor ser i heller ingen 1-x-2 bet for mig i denne omgang, tilgengæld har jeg valgt at kigge lidt på hvor mange mål der kunne blive scoret. Man må i hvert fald erkende at den hollandske målmaskine kører ganske fint, og med en 6-1 sejr over Ungarn kan de ikke være mere varme end de er.

Danmark har ikke held med angrebsspillet pt. og heller ikke forsvaret for den sags skyld. Derfor kunne det sagtens ligne at Holland ville køre os over med 3-1, 4-1, det er ikke noget jeg håber dog.

Men eftersom det virker mest realistisk i mine øjne, så spiller jeg også kampen til over 2,5 mål. Et sådan odds giver 2,09 hos NordicBet.com

Odds: Over 2,5 mål
Set til 2.09 hos NordicBet.com

Skriv en kommentar