Odds-analyse: Tyskland – Australien

0

Tyskland gør deres entre ved dette VM og om det bliver med bulder og brag, eller om det bliver en fuser, undersøger vi som altid her hos VM-guide.dk.

Tyskland er på forhånd udnævnt til at være storfavoritter til aftenens kamp i gruppe D. Vejen til VM har været overlegen og især de sidste par testkampe har været en opvisning i hvordan fodbold skal spilles.

Australien kan ikke siges at have resultater af samme standard, men dog skal de have kredit for et udmærket stabilt niveau, med sejre over New Zealand og Danmark, mens de fik uafgjort mod Holland i testkampene op til VM start.

Tyskland er en af topkandidaterne til at løbe afsted med VM-pokalen i år, en række skader har dog svækket truppen, men afløserne ser bestemt heller ikke dårlige ud. Midterforsvaren Heiko Westermann er ude med en brækket fod mens Michael Ballack heller ikke er med.

Jeg tror dog ikke man skal se med strengere øjne på Tyskland af den grund, jeg mener de stadig har et verdensklasse hold der uden problemer vil kunne køre Australien over i aftenens kamp.

Ikke nok med det, så er Australiens nøglespiller Tim Cahill tvivlsom til kampen. Det kan vise sig at være en rigtig slem spiller at mangle, da Cahill mere eller mindre har været omdrejningspunktet hos nationen fra "down under". Med 4 mål i kvalifikationen til VM, blev han Australiens topscorer.

Sidst men ikke mindst, lovede jeg tidligere i dag en opdatering af TBP'en under denne slutrunde. Som det ser ud nu (efter Algeriet - Slovenien) ligger TBP på 137%, altså et lille dyk fra sidste opdatering, men stadig utrolig høj i forhold til hvad du finder andetsteds.

Hvis du ligesom jeg tror på tysk sejr, så giver Danbook hele 1.60 igen på det odds.

Odds: Tyskland-sejr
Set til 1.60 hos Danbook.com

Skriv en kommentar