Optakt: Japan – Senegal

0

Der er dømt topkamp i gruppe H, når Japan og Senegal mødes klokken 17:00 i dag. Læs hele optakten til det spændende opgør her.

Optakt til Japan vs Senegal

Japan og Senegal ligger - overraskende for mange - i toppen af gruppe H, hvor de begge har tre point efter deres første kampe.

Fokus på holdene:

Japan:

Japan overraskede i deres første VM-gruppekamp ved denne slutrunde, da de besejrede Colombia med 2-1. Det skal dog nævnes, at Colombia blev reduceret til ti mand allerede efter tre minutters spil, da Sanchez havde en hånd på bolden i feltet.

Senegal:

Senegal hentede også en 2-1-sejr, men over Polen, hvor de faktisk førte 2-0 indtil det 86. minut, hvor polakkerne fik reduceret ved Krychowiak.

De fik skabt en del chancer, faktisk så tabte de på målforsøg-fronten blot med to forsøg, da de skabte otte målforsøg mod Polens ti af slagsen.

Deres offensive tilgang skal de forsøge at holde fast i mod Japan.

Fakta:

- Japan har spillet tre kampe i træk uden at spille uafgjort.

- Senegal er ubesejret i deres sidste 10 kampe.

- Senegal har samtidig tilmed vundet deres sidste 4 kampe.

Seneste nyt:

Japan:

Japan har ingen skader eller karantæner, så de ventes at stille op i samme formation og med samme mandskab mod Senegal.

Senegal:

Senegal har ligeledes ingen skader eller karantæner. Ligesom Japan ventes det at Senegal stiller i samme opstilling og med de samme spillere på holdkortet.

Hold øje med:

Shinji Kagawa (Japan):

Shinji Kagawa er manden, der kan overraskende modstandernes forsvar og som samtidig er én af de vigtigste brikker i Japans offensiv.