Optakt: Spanien – Marokko

0

Et enkelt point imod Marokko er nok for Spanien til at gå videre til ottendedelsfinalerne. Kampen fløjtes i gang i dag klokken 20:00.

Fokus på holdene:

Spanien:

Spanien har spillet rigtig godt i deres to første kampe imod henholdsvis Portugal og Iran. De to opgør har kastet fire point af sig.

Nu gælder det et altafgørende opgør imod Marokko, som har udspillet sin rolle i gruppe B. Spanierne skal have point for at være sikre på at gå videre.

Uafgjort vil formentlig betyde, at de ender på gruppens andenplads, mens en sejr – alt efter størrelsen – vil betyde, at de har gode chancer for at slutte som gruppevinder.

Hvis Spanien vinder gruppe B, skal de møde Rusland i ottendedelsfinalen, mens en andenplads i gruppe B vil betyde, at de skal op imod Uruguay.

Marokko:

Som bekendt har Marokko allerede udspillet sin rolle i gruppe B. Og det er faktisk en smule ærgerligt og synd for nordafrikanerne, for de spillet to ganske fine opgør.

I første kamp imod Iran var marokkanerne bedst, men det endte med et 1-0-nederlag dybt inde i overtiden. Og også i anden kamp, hvor Portugal var modstanderen, måtte Marokko gå fra banen uden point.

Nu gælder det sidste gruppekamp, hvor det marokkanske mandskab altså ikke har noget at spille for – og det vil være en stor sensation, hvis de kan drille Spanien, som ikke er sikre på videre avancement endnu.

Fakta:

- Spanien er ubesejret i de sidste 13 opgør.

- Marokko har spillet 4 kampe uden at spille uafgjort.

Seneste nyt:

Ingen af holdene døjer med skader eller karantæner.

Hold øje med:

Diego Costa (Spanien):

Den fysisk stærke Atletico Madrid-angriber har foreløbig spillet et stærkt VM, hvor det er blevet til tre scoringer i de første to kampe.

I aftenens kamp imod Marokko vil der højst tænkeligt igen komme en del chancer til Spanien, og mon ikke, at flere af dem vil havne for fødderne (eller hovedet) af Diego Costa.

Hakim Ziyech (Marokko):

Hakim Ziyech er en af de marokkanere, som kan noget på egen hånd, og selvom Marokko måske bliver sjældne gæster i Spaniens defensiv, vil VM-guide.dk holde ekstra øje med Ajax-profilen.

Forventede startopstillinger:

Spanien:

De Gea

Carvajal – Ramos – Pique – Alba

Silva – Isco – Thiago – Koke

Aspas – Costa

Marokko:

Monir

Mendyl – Benatia – Saiss – Hakimi

Amrabat – Belhanda – Boussoufa – Ziyech – El Ahmadi

Boutaib

Praktisk information:

Stadion: Kaliningrad Stadium, Kaliningrad.

Spille-tidspunkt: 25. juni, klokken 20:00.

Vises på: DR 1.

Skriv en kommentar