Optakt: Sydkorea – Tyskland

0

Sydkorea og Tyskland kæmper om den potentielle andenplads, når de mødes onsdag eftermiddag klokken 16:00. Læs hele optakten her.

Optakt til Sydkorea mod Tyskland

Sydkorea og Tyskland ligger begge til at kunne gå videre. For Sydkorea kræver det dog en større sejr, mens tyskerne ligeledes skal gå efter en større sejr, men ikke er tvunget til en storsejr, hvis Sverige taber point mod Mexico i den anden gruppe kamp.

Fokus på holdene:

Sydkorea:

Sydkorea har nul point i gruppe F hidtil, men hvis de sejrer stort mod tyskerne og Mexico besejrer Sverige i den anden puljekamp, så kan Sydkorea avancere til 1/8-delsfinalen.

Men det kræver som nævnt en større sejr, da deres målscore pt. hedder 1-3. De startede med at tabe 1-0 til Sverige og siden hen 2-1 til Mexico senest.

Tyskland:

Tyskland var inden slutrunden udråbt som én af favoritterne, naturligt nok med tanke på at de er forsvarende verdensmestre.

De fik dog en mareridtstart på VM 2018, da de tabte 1-0 til Mexico i deres første kamp. Mod Sverige i kamp nummer to havde de også store problemer og kun en overtidsscoring i de allersidste sekunder af Toni Kroos betød, at Tyskland stadig kunne holde liv i håbet om videre avancement, da de dermed vandt 2-1 over Sverige.

Tyskerne vil nok gøre alt for at avancere sig mod Sydkorea, så der må forventes en mere sprudlende og offensiv indsats af holdet.

Fakta:

- Sydkorea har ikke vundet i deres sidste 5 VM-kampe.

- Tyskland har spillet 12 VM-kampe i træk uden at spille uafgjort.

- Holdene har mødt hinanden tre gange tidligere, hvor tyskerne har vundet to gange (først i 1994 og dernæst 2002), mens Sydkorea har vundet en enkelt. Det var tilbage i 2004, hvor det seneste møde fandt sted.

Seneste nyt:

Sydkorea:

Sydkorea må se bort fra Ki Sung-Yong, der er ude med en lægmuskelskade. De har dog ingen ude med karantæne.

Tyskland:

Tyskland må omvendt se bort fra den rutinerede forsvarer, Jerome Boateng, der netop har karantæne, efter at han fik rødt kort mod Sverige efter to gule kort.

Rudy vil sandsynligvis ikke spille, efter at han fik en skade i ansigtet i sidste kamp mod Sverige.

Hold øje med:

Son Heung-Min (Sydkorea):

Vi har fremhævet ham flere gange i vores optakter, men han er også Sydkoreas største stjerne, og han spiller til daglig i Tottenham sammen med Christian Eriksen.

Son Heung-Min kan og skal drille tyskernes forsvar, hvis Sydkorea skal have en chance for at finde netmaskerne i opgøret.

Toni Kroos (Tyskland):

Han blev redningsmand i kampen mod Sverige, og Kroos tager hovedparten af holdets dødbolde. Han er samtidig en vital spiller på midtbanen, hvor han både bryder modstanderens offensiv og selv sætter sin egen offensiv op.

Så Toni Kroos er både vigtig på dødbolde og i det åbne spil som assist-mager.

Forventede startopstillinger:

Sydkorea:

Cho

Lee - Jang - Kim - Kim

Moon - Joo - Ki - Hwang

Lee - Son

Tyskland:

Neuer

Kimmich - Rüdiger - Hummels - Hector

Gündogan - Kroos

Müller - Draxler - Reus

Werner

Praktisk information:

Stadion: Kazan Arena

Spille-tidspunkt: 27. juni, klokken 16:00. | Se hele kampprogrammet her.

Vises på: TV 2 Sport. | Se hele TV-programmet her.

Skriv en kommentar