Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe I

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften. Frankrig

Gruppe I

Spanien – Finland 1-1

Ikke mange havde formentlig sat sine penge på, at kampen mellem de regerende verdens- og europamestre og Finland, der aldrig har deltaget ved hverken VM eller EM, skulle ende uafgjort. Ikke desto mindre endte opgøret 1-1, efter at Teemu Puuki med ca. 10 minutter igen udlignede til 1-1. Forinden havde Sergio Ramos, der i dag skrev sig i historiebøgerne, som den yngste europæer, der har spillet 100 landskampe, bragt Spanien på 1-0. Det uafgjorte resultat kan blive dyrt for Spanien, der pludselig må afgive førstepladsen i gruppe I til Frankrig. Derfor er Spanien pisket til at vinde den svære udekamp mod Frankrig på tirsdag.

Frankrig – Georgien 3-1

Efter Spaniens pointtab mod Finland kunne Frankrig overtage førstepladsen i gruppe I med en sejr over Georgien. Og franskmændene fik den ventede sejr. 3-1 endte kampen til Les Bleus, som nu ligger alene i spidsen af gruppe I med 10 point for fire kampe. Dermed er der for alvor lagt op til nøglekamp på tirsdag, hvor Frankrig og Spanien tørner sammen. Frankrig kan spille sig ganske tæt på næste sommers VM-slutrunde hvis de på egen bane formår at slå spanierne.

Skriv en kommentar