Pavards mål kåret som VM’s bedste

0

FIFA har haft en afstemning om VM 2018's bedste mål, og vinderen er nu fundet. Der blev Frankrigs back Benjamin Pavard, der løb med sejren.

Frankrigs højreback Benjamin Pavard diskede op med en sand lækkerbisken af en scoring, da han meldte sig ind i feltet blandt de bedste mål ved VM, da Frankrig mødte Argentina i 1/8-delsfinalen (læs referatet her).

Pavards mål er nu blevet valgt som det allerbedste blandt de i alt 169 mål i 64 kampe under VM i Rusland. Samlet set har over 3 millioner mennesker stemt på FIFA's hjemmeside.

Højrebacken er den første europæiske spiller til at modtage hædren som "VM's bedste mål", siden initiativet blev født i 2006. Tidligere har Maxi Rodriguez (fra Argentina, VM 2006), Diego Corlan (fra Uruguay, VM 2010) og Jamez Rodriguez (fra Colombia, VM 2014) vundet prisen.

Om situationen udtaler han:

"Bolden hoppede op og så kom det til mig. Jeg tænkte slet ikke over det. Jeg prøvede bare at få kroppen over bolden og at holde den nede. Jeg prøvede på at ramme bolden i samme retning som den kom fra, hvilket er det, som angriberne altid fortæller mig. Jeg tænkte ikke over det, og da den gik ind, blev jeg bare virkelig glad," siger Pavard til FIFA's hjemmeside.

Du kan se eller gense målet på FIFA's YouTube-kanal her.

Skriv en kommentar