Ronaldo-hattrick i vild pointdeling

0

Cristiano Ronaldo tegnede sig for et hattrick, da Portugal og Spanien spillede 3-3 i en særdeles underholdende affære i gruppe B.

VM 2018's første klokken 20:00-kamp skulle spilles her til aften spilles i Sochi, hvor de to fodboldstormagter Portugal og Spanien, krydsede klinger.

De portugisiske europamestre fik en drømmestart, da de allerede efter tre minutter kom i front. Cristiano Ronaldo blev nedlagt i feltet af sin Real Madrid-klubkammerat Nacho, og det efterfølgende straffespark sendte Ronaldo sikkert i nettet til 1-0.

Fem minutter senere burde David Silva have udlignet, da han blev spillet fri på akrobatisk vis af Diego Costa, men Manchester City-profilen ramte bolden skævt og bankede den langt over mål.

Til gengæld var der ingen slinger i valsen, da Costa cirka midtvejs i første halvleg udlignede til 1-1 efter en kontroversiel situation.

Atletico Madrid-angriberen gik op i en luftduel med Pepe, som faldt til jorden, mens resten af de portugisiske forsvarer ville have fløjtet for frispark. Dommerens fløjte forblev dog tavs, og så kunne Costa efter nogle fikse driblinger hamre bolden i kassen.

Kun få øjeblikke senere var Spanien så ved at vende kampen på hovedet, da Isco smadrede til bolden fra kanten af feltet. Men forsøget ramte overliggeren og røg efterfølgende ned på målstregen. Stadig 1-1.

Spanien dominerede generelt efter udligningen, og ti minutter før pausen var Andres Iniesta millimeter fra at bringe spanierne på 2-1, men bolden strøg akkurat forbi stolpen. I stedet gik det galt i den anden ende et minut før pausen.

Nok engang var målscoreren Ronaldo, men denne gang måtte han takke Spaniens keeper David de Gea, som fumlede den portugisiske verdensstjernes ellers forholdsvis tamme forsøg fra kanten af feltet i nettet.

Derfor førte Portugal 2-1 efter de første 45 begivenhedsrige minutter.

Spanien skulle dog kun bruge otte minutter af anden halvleg, før de endnu engang bragte balance i regnskabet.

Et spansk frispark blev slået til bagerste stolpe, hvor Sergio Busquets headede bolden ind foran målet. Her stod Costa helt fri, og han kunne nemt score sit og Spaniens andet mål.

Få minutter senere kom spanierne også på 3-2, da Nacho med et fantastisk langskud smadrede bolden i netmaskerne via indersiden af den ene stolpe.

Herefter virkede Spanien i kontrol, men tre minutter før tid slog Ronaldo til for tredje gang i opgøret og sørgede for 3-3 på måltavlen.

Ronaldo fik tilkæmpet sig et frispark et par meter udenfor feltet, og på fornemmeste vis krøllede han bolden over muren og videre ind bag de Gea.

Portugal pressede på i slutminutterne for at sikre sig sejren, men det blev ved de 3-3 efter en vildt medrivende kamp.

Skriv en kommentar