Spanien sluttede af med en sejr

0

Det lykkedes Spanien at hente en 3-0-sejr over Australien i de to nationers sidste kamp ved VM. David Villa, Fernando Torres og Juan Mata stod for målene.

Det handlede om æren og især for Spanien om værdighed, da de i deres sidste kamp ved VM mødte Australien. Begge nationer var på forhånd færdige ved VM, men den sidste gruppekamp skulle spilles.

Spanien havde skiftet ud på intet mindre end syv pladser i forhold til deres seneste kamp. Efter en skuffende præstation var Iker Casillas bænket og Pepe Reina havde overtaget pladsen i målet. Juanfran startede på højreback i stedet for Cesar Azpilicueta og Raul Albiol fik plads i midterforsvaret.

Længere fremme på banen var det Koke, Santi Cazorla, Fernando Torres og David Villa, der havde fået chancen i stedet for spillere som Diego Costa og Sergio Busquets.

Spanierne kom bedst fra start i opgøret, uden dog at skabe de helt store muligheder. Australien var gode til at stoppe de spanske spillere, inden det blev rigtig farligt.

Efter 22 minutters spil kom den indtil videre bedste chance. Det var Spaniens Alba, der fik mulighed for at sparke på mål, men Ryan i det australske mål havde styr på den afslutning.

Et lille kvarter senere var han dog chanceløs, da Juanfran sendte en bold ind i feltet fra højre side, hvor David Villa med en elegant afslutning bag om benet sendte bolden i netmaskerne bag den australske keeper.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, hvor hverken Australien eller Spanien havde meget at byde på. Spanien havde flest chancer, og var fortjent foran 1-0.

Anden halvlegs start lignende meget de første 45 minutter. Et hjørnespark til Australien endte med en afslutning fra kanten af feltet, men bolden gik et stykke forbi.

Australien var lidt bedre med i anden halvleg, men uden rigtig at skabe noget. Det gjorde Spanien til gengæld med tyve minutter tilbage. En fantastisk stikning fra Iniesta endte hos Fernando Torres, som med en kølig inderside sendte bolden i mål.

Med otte minutter igen var Spanien atter på spil. Cesc Fabregas fandt med en flot aflevering Juan Mata i feltet, og han kunne ugeneret sparke bolden i kassen til slutresultatet 3-0.

Resultatet betyder, at Spanien ender på tredjepladsen i gruppe B med tre point, mens Australien rejser hjem fra VM med tre nederlag. I gruppens anden kamp vandt Holland 2-0 over Chile og hollænderne tager dermed førstepladsen.