Spilforslag: Frankrig vs Marokko

0

Frankrig vs MarokkoDen anden VM 2022-semifinalekamp bliver spillet mellem Frankrig og Marokko i aften klokken 20:00. Læs to spilforslag til dagens kamp her.

Oddsforslag 1: Kylian Mbappé scorer

Odds: 2.25 hos Cashpoint

Kort analyse: Kylian Mbappé er lige nu delt topscorer med Lionel Messi med fem scoringer, og Mbappé er helt sikkert opsat på at indtage førstepladsen efter dagens opgør. Derfor forventer vi også, at Mbappé kommer på måltavlen, da de færreste forsvar kan stille noget op imod ham, når han for alvor folder sig ud.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 2.30 hos Cashpoint

Kort analyse: Marokko har scoret i næsten alle deres kampe ved denne VM-slutrunde. De har også færdigheder i luftspillet, som de beviste mod Portugal, så på mange måder er de svære at dæmme op for. Frankrigs offensiv med profiler som Mbappé, Griezmann og Giroud er svære at holde fra at score. Derfor forventer vi en forholdsvist målrig kamp.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Frankrig vs Marokko

1 X 2
Cashpoint 1.55 3.90 7.22

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Frankrig: Frankrig vandt Danmarks gruppe D, hvor de fik samlet seks point sammen. De startede slutrunden med at vinde 4-1 over Australien, 2-1 over Danmark og til sidst tabte de 1-0 til Tunesien. Der var de dog allerede videre.

I ottendedelsfinalen tørnede Frankrig sammen med Polen, hvor franskmændene vandt 3-1 over Polen. Giroud og Mbappé stod bag målene, hvor sidstnævnte scorede to. Frankrig fik reduceret i de døende sekunder på et straffespark, som Lewandowski scorede på.

I kvartfinalen mødtes med England, hvor franskmændene sikrede sig en 1-2-sejr. De var dog heldige med at Harry Kane brændte sit andet straffespark i opgøret i 84. minut.

Marokko: Marokko vandt overraskende gruppe F foran Kroatien, Belgien og Canada. Marokko begyndte ellers VM 2022 med at spille 0-0 med Kroatien, men i anden gruppekamp besejrede de Belgien med 0-2, mens de i sidste opgør vandt 1-2 mod Canada.

I ottendedelsfinalen skulle de op imod Spanien, hvor holdene spillede 0-0 i både den ordinære og forlængede spilletid. Derfor skulle de ud i straffesparkskonkurrence, hvor Marokko var skarpest og scorede på tre ud af fire forsøg, mens Spanien brændte alle deres tre forsøg.

I kvartfinalen skulle Marokko op imod Portugal, og her lykkedes de med at vinde 1-0. Den enlige målscorer blev En-Nesyri, der nåede hele 88 centimeter op fra jorden, da han vandt en hovedstødsduel og fik sat bolden i netmaskerne.

Forventede startopstillinger

Frankrig (4-2-3-1):

Lloris

Koundé - Varane - Upamecano - T. Hernandez

Tchouameni - Rabiot

Dembélé - Griezmann - Mbappé

Giroud

Marokko (4-3-3):

Bono

Hakimi - El Yamiq - Aguerd - Mazraoui

Ounahi - Amrabat - Amallah

Ziyech - En-Nesyri - Boufal

Praktisk information

Stadion: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Spille-tidspunkt: Onsdag den 14. december 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar