Spilforslag: Japan vs Kroatien

0

Japan vs KroatienJapan mødes med Kroatien i ottendedelsfinalen mandag klokken 16:00. Læs to spilforslag til opgøret her.

Oddsforslag 1: Kroatien-sejr

Kort analyse: Kroatien er favorit hos bookmakerne, og de bør også have rutinen til at slå det japanske mandskab. Vi tror på en 1-2-sejr til Kroatien.

Oddsforslag 2: Over 0,5 mål i 1. halvleg

Kort analyse: Vi tror, at kroaterne vil dominere opgøret, mens japanerne vil køre på omstillinger, hvor de tidligere i VM 2022 har vist, at de er hurtigere til at køre kontraangreb.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Japan: Japanerne lagde overraskende fra start ved VM 2022, da de besejrede Tyskland med 1-2 i deres første kamp. Derefter tabte de 0-1 til Costa Rica.

I den sidste gruppekamp vandt de 2-1 over Spanien, og dermed sikrede de sig en overraskende førsteplads i gruppe E, mens Tyskland trak det korteste strå og Spanien bliver nummer to.

Kroatien: Kroatien bliver nummer to i gruppe F, hvor de startede med at spille 0-0 mod Marokko. Derefter vandt de 4-1 over Canada i deres anden gruppekamp. I den sidste gruppekamp spillede de 0-0 mod Belgien, og således var andenpladsen i hus, mens Belgien måtte nøjes med tredjepladsen.

Forventede startopstillinger

Japan (3-4-3):

Gonda

Tomiyasu - Yoshida - Taniguchi

Ito - Endo - Morita - Nagatomo

Doan - Maeda - Kamada

Kroatien (4-1-2-3):

Livakovic

Juranovic - Lovren - Gvardiol - Barisic

Brozovic

Kovacic - Modric

Kramaric - Petkovic - Perisic

Praktisk information

Stadion: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)

Spille-tidspunkt: Mandag den 5. december 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar