Sprudlende Colombia sendte Polen ud

0

Colombia lever ved VM efter en overbevisende sejr på 3-0 over Polen, som dermed overraskende er færdige ved VM efter kun to kampe.

Der var vigtige point på spil i gruppe H, hvor Polen og Colombia her til aften skulle mødes. En eventuel taber ville være færdig ved VM.

Kampen blev indledt i et højt tempo, uden at det dog kastede nogle chancer af sig. Men som halvlegen skred frem, overtog colombianerne mere og mere af spillet.

Derfor var det heller ikke ufortjent, at det sydamerikanske mandskab seks minutter før pausen kom på 1-0. Efter et kort hjørnespark slog James Rodríguez bolden tæt ind under mål, hvor Yerry Mina nemt kunne heade bolden i nettet til 1-0.

Colombia virkede ovenpå og kunne gå til pause med en 1-0-føring.

De blåklædte colombianere startede også anden halvleg klart bedst, men efter 58 minutters spil var det pludselig ved at gå galt.

En lang aflevering havnede hos Polens store stjerne, Robert Lewandowski, som kom alene igennem med David Ospina. Men Bayern München-profilen tabte duellen mod Arsenal-reserven.

Generelt kom polakkerne bedre og bedre med i opgøret, men med godt 20 minutter igen var det alligevel Colombia, som gjorde det til 2-0.

Efter et klasseangreb med fikse kombinationer havnede bolden hos Juan Quintero, som prompte spillede Falcao fri. Og alene med Wojciech Szczesny svigtede Monaco-angriberen ikke. 2-0 til Colombia.

Fem minutter senere blev kampen definitivt afgjort, da Rodríguez fra egen banehalvdel spillede Juan Cuadrado helt fri, og med en følt inderside sendte han sikkert bolden i kassen til 3-0.

Ti minutter før tid burde Polen have reduceret efter et hjørnespark, men Ospina fik reddet forsøget fra en helt fri Grzegorz Krychowiak.

Polakkerne kom ikke tættere på en reducering, og da heller ikke Colombia fik scoret yderligere, endte opgøret med en overbevisende 3-0-sejr til colombianerne.

Resultatet betyder, at Colombia fortsat lever ved VM, mens Polen til gengæld ikke længere kan nå videre til ottendedelsfinalerne.

Skriv en kommentar