Suarez sendte skuffende Uruguay videre

0

Uruguay er videre til 1/8-finalen efter en skuffende 1-0-sejr over Saudi-Arabien, som er færdige ved VM. Luis Suarez stod for den enlige scoring.

Dagens klokken 17:00-kamp var et opgør mellem gruppe A's forhåndsfavorit fra Uruguay og Saudi-Arabien, der fik en pinlig start på VM ved at tabe 5-0 til Rusland.

Trods favoritværdigheden havde uruguayanerne det svært i kampens indledning, og først midtvejs i første halvleg blev de for alvor farlige.

Carlos Sanchez slog et hjørnespark ind i feltet, hvor Saudi-Arabiens keeper Mohammed Al Owais gik helt galt i byen. Det betød, at bolden i stedet havnede hos en fri Luis Suarez, som nemt kunne spark bolden i det tomme mål til 1-0.

Efter målet kom Saudi-Arabien mere frem på banen, og de fik faktisk spillet sig frem til et par muligheder, som dog ikke kastede nogle scoringer af sig.

Uruguay, som langt fra havde imponeret, førte 1-0 ved halvtid.

Anden halvleg blev en kedelig omgang, hvor ingen af de to mandskaber formåede at skabe ret meget brugbart. Især de uruguayanske favoritter skuffede stort.

Først fem minutter før tid var Uruguay tæt på i anden halvleg, da Edinson Cavani efter en forsvarsfejl kom fri, men hans afslutning blev reddet af Al Owais.

Tættere på kom ingen af holdene, og derfor vandt et tamt uruguayansk mandskab 1-0 over Saudi-Arabien.

Det betyder, at Uruguay og Rusland går videre fra gruppe A, mens Saudi-Arabien og Egypten i sidste runde må kæmpe og tredje- og fjerdepladsen.

Skriv en kommentar