VM 2010-optakt: Argentina – Sydkorea

0

Argentina startede verdensmesterskabet med en smal 1-0 sejr over Nigeria. Vinder de igen, sikrer de sig formegentlig en ottendedelsbillet. Men de skal dog først vinde over Sydkorea, der slog Grækenland med 2-0.

Selvom det ikke blev til en storsejr, som mange ellers troede før kampen, vandt Argentina alligevel over Nigeria, og tog de tre vigtige point. Sydkorea spillede mod grækerne, hvor de vandt 2-0, hvor Manchester Uniteds Ji Sung Park spillede en stor rolle.

Begge hold var meget stærke i både kvalifikationerne og i deres første VM-kampe. Så der venter en stor kamp, med to stærke hold i Johannesburg torsdag.

Argentina kommer til at spille en anderledes taktik end de gjorde mod Nigeria. Denne gang bliver det en 4-3-3-taktik, hvis Maradona ikke skifter mening før kampen. På trods af det, vil man alligevel kunne se tre stærke angribere i startopstillingen og to på bænken. Juan Sebastian Veron, som døjer med en skade, er ikke med i Sydkorea-kampen.

”Selvom Sebastian Veron gerne vil spille, tager jeg ingen chancer, da han sidder ude med en lægskade, som kan forhindre ham i at spille under hele VM,” siger Argentinas landstræner Diego Maradona ifølge Sporting Life.

Det bliver sandsynligvis enten Gutierrez eller Maxi Rodriguez fra Liverpool, der får chancen i stedet for Veron.

Sydkoreanerne har respekt for Argentina, men de er alligevel optimistisk indstillet, og såfremt de vinder, vil de kravle op på førstepladsen.

Sydkorea fik en god nyhed, da deres angriber Lee Donk-Guk er meldt klar til kampen efter en skadespause. Han skal nu erstatte Yeom Ki-Hun som spillede mod Grækenland. Sydkoreas landstræner Huh Jung-Moo fortæller til Sporting Life:

”Vi regner med at spille med en 4-5-1 format, med Donk-Guk helt fremme. Jeg håber, at han kan blive en trussel i Argentina-forsvaret.”

Hold øje med:

Argentina – Lionel Messi: Flere gange har han tidligere været helten for FC Barcelona, men han havde aldrig vist sit store potentiale for landsholdet. Imod Nigeria viste han Maradona at være en af Argentinas store profiler, og mon ikke han kommer til at klare sig fremragende igen mod Sydkorea, med hans tempo, teknik og fysik.

Sydkorea – Park Ji Sung: Ikke nok med at han scorede et mål i den første kamp, men med hans fantastiske afleveringer, viste Park Ji Sung også at være en vigtig spiller på holdet. Han er og vil blive Sydkoreas vigtigste spiller torsdag, hvor han også bærer anførerbindet mod Argentina.

Seneste nyt om holdene:

Argentina: Juan Sebastian Veron som fik en lægskade i 2. halvleg mod Nigeria, kommer højst sandsynligvis ikke til i kamp mod Sydkorea, da Maradona ikke tager nogen risiko. Om det bliver Gutierrez eller Maxi Rodriguez, som erstatter spilleren er op til Diego Maradona.

Sydkorea: Sydkoreanerne fik en meget god nyhed i tirsdags, da Lee Donk-Guk fik tilladelse af lægen til at være med mod Argentina, derfor er angrebsduoen intakt.

Forventede startopstillinger:

Argentina:

Romero

Burdisso – Demichelis – Samuel – Heinze

Gutierrez – Mascherano - Di Maria

Messi – Tevez – Higuain

Sydkorea:

J.S. Ryong

Cha Du-Ri - Cho Yong-Hyung - Lee Jung-Soo - Lee Young-Pyo

Park Ji-Sung - Kim Jung-Woo - Ki Sung-Yong - Park Chu-Young

Lee Chung-Yong - Lee Dong-Guk

Kampen spilles torsdag klokken 13:30, og opgøret sendes direkte fra Canal 9.

Skrevet af Unal Korkmaz.

Skriv en kommentar