VM 2022: Dagens resultater (1. dec.)

0

VM 2022's 11. dag bød på fire kampe, hvor bl.a. Tyskland og Belgien blev sendt ud af VM ganske overraskende for mange.

Canada vs Marokko (1-2)

Spilletidspunkt: 16:00

Marokko skulle bruge en sejr for at sikre sig førstepladsen i gruppe F, og det var netop, hvad de fik. Efter bare fire minutter kunne Ziyech score til 0-1.

Og i det 23. minut, så sørgede En Nesyri for at udbygge føringen til 0-2. Efter 40 minutters spil, så kom Canada på tavlen, da Aguerd scorede selvmål.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, og derfor fik Marokko de vitale tre point, som betyder, at de slutter på førstepladsen i gruppe F med syv point på kontoen. Canada ender på fjerdepladsen med nul point på kontoen.

Kroatien vs Belgien (0-0)

Spilletidspunkt: 16:00

I den anden kamp i gruppe F, så skulle gruppefavoritterne Kroatien og Belgien mødes, og det stod klart, at begge hold skulle bruge en sejr for at være 100 procent sikre på videre avancement. Kroatien kunne dog nøjes med uafgjort, hvilket ville sikre dem en andenplads.

Trods flere gode muligheder til begge hold og flere afslutninger på træværket for Belgien, så endte kampen målløs. Specielt Lukaku kom til to store chancer, som han normalt plejer at score på.

Det endte med at koste dyrt, hvor Belgien med det uafgjorte resultat endte på tredjepladsen i gruppen og dermed er ude, mens Kroatien går videre på andenpladsen.

Costa Rica vs Tyskland (2-4)

Spilletidspunkt: 20:00

Tyskland skulle bruge en sejr og håbe på at Spanien vandt over Japan i det andet opgør, før de kunne sikre sig videre avancement.

Efter 10 minutter sørgede Gnabry for at bringe tyskerne planmæssigt foran. Efter 58 minutters spil fik Costa Rica dog udlignet ved Tejeda.

Og i det 70. minut, så bredte der sig et nyt chok i den tyske trup og blandt de tyske fans, da Costa Ricas Vargas kunne bringe Costa Rica foran med 2-1.

Tre minutter senere fik Havertz dog udlignet til 2-2. I det 85. minut fik han igen scoret til 2-3, mens Fullkrug fire minutter senere scorede til slutresultatet 2-4.

Resultatet var dog ikke nok, da Spanien overraskende tabte 2-1 til Japan. Dermed slutter Tyskland på tredjepladsen i gruppen med fire point, men på grund af Spaniens bedre målscore, så ryger de videre på andenpladsen, mens Japan tager førstepladsen.

Japan vs Spanien (2-1)

Spilletidspunkt: 20:00

Spanien skulle bruge en sejr over Japan for at sikre sig førstepladsen i gruppe E. Sådan gik det dog ikke.

Spanierne kom ellers foran 0-1 på et mål af Morata i det 10. minut, men efter 48 minutters spil, så fik Doan udlignet til 1-1 og kort efter scorede Tanaka til 2-1 bare tre minutter efter.

Det så ud til at bolden var ude, men efter et VAR-tjek, så blev Japan altså tildelt målet, som også blev kampens slutresultat.

Dermed slutter Japan på førstepladsen med seks point, mens Spanien også er videre gennem en andenplads med fire point på kontoen og en bedre målscore end Tyskland, der viste sig at blive udslagsgivende.

Se stillingen i samtlige otte VM-grupper her.

Skriv en kommentar