Guerrero med to kasser i Peru-sejr

0

Paolo Guerrero, som har fået sin dopingkarantæne suspenderet, scorede to gange, da Peru her til aften slog Saudi-Arabien med 3-0.

Egentlig måtte han slet ikke spille for Perus landshold, men efter at have fået sin dopingkarantæne suspenderet er Paolo Guerrero igen klar i nationaldragten.

Her til aften skulle Guerrero, som er Perus helt store stjerne, så få en hovedrolle, da Saudi-Arabien blev besejret med hele 3-0.

Efter 22 minutter bragte Andre Carrillo peruvianerne på 1-0 - og så overtog 34-årige Guerrero ellers showet.

Kort før pausen udbyggede han føringen med sin scoring til 2-0, og i anden halvleg lukkede og sluttede han med sin anden fuldtræffer til 3-0, som blev kampens resultat.

Dermed fik Peru endnu en god VM-test, efter at de forleden også slog Skotland. Sidste kamp for peruvianerne, inden det går løs ved VM, er et opgør mod Sverige.