Kendte fodboldfans: Line Bilenberg

0

VM-guide.dk vil bringe en række interviews med kendte personer, der har en stor passion for fodbold. I dette interview har vi talt med Canal 9-fodboldværten Line Bilenberg.

Line Bilenberg er fodboldvært hos Canal 9. Hun er en del af stationens VM-trio, hvor hun vil levere interviews med kendte spillere og personligheder i Danmark. Line Bilenberg har herunder svaret på en række VM-relaterede spørgsmål.

Hvad er den største VM-oplevelse, som du har haft?

Da jeg så Danmark tæve Uruguay 6-1 i Mexico.

Hvad er den største VM-fiasko, du har oplevet?

Da Danmark tabte med 5-1 til Spanien i Mexico.

Hvilken VM-legende er i dine øjne den største?

Zinedine Zidane. Fordi han er den mest elegante spiller nogensinde. Han er lige klassen over Michael Laudrup, hvilket siger en del. Han er generelt min yndlingsspiller.

Hvad er dine forventninger til VM-slutrunden generelt?

At niveauet bliver højt. Klimaet er godt for alle holdene. Banerne er rimelige gode og generelt synes jeg, at fodbolden udvikler sig hele tiden til det bedre.

Var beslutningen om, at forlænge med Morten Olsen den rigtige?

Ja, helt sikkert. De fleste spillere, der har spillet under Morten Olsen nævner ham, som træner der har gjort en forskel for dem, hvilket vel må siges at være lidt at en kompliment. Samtidig kan jeg ikke se nogle oplagte kandidater til at tage over efter ham. Og nej, jeg synes ikke Michael Laudrup er oplagt. Han var en FANTASTISK spiller, men jeg synes ikke, at han er oppe på samme niveau som træner endnu.

Hvilken spiller er vigtigst for Danmark?

Nicklas Bendtner, fordi Jon Dahl ikke just er scorende for tiden. Fodbold handler i sidste ende om at score mål, så derfor.

Hvor langt tror du, at Danmark når ved VM?

1/8-delsfinalerne, så ryger vi ud. Vores hold er midt i en brydningsfase, hvor de gamle spillere skal erstattes af nye, så vi har ikke et fast sammenspillet hold endnu, men derimod et hold, der består af nye friske og mere eller mindre uprøvede kræfter og spillere, der har toppet og er med for sidste gang.

Hvem tror du, der vinder VM?

Argentina vinder, fordi de har de største profiler uden tvivl. Jeg glæder mig til at se dem.

Hvem vil du mene, der stikker af sted med topscorer-prisen?

Lionel Messi, fordi han er ustoppelig og fordi Argentina når langt. Jeg vil ikke byde ind med, hvor mange mål.

Hvilken nation tror du, der kan overraske ved VM?

England. Jeg synes, at de har et godt hold og de har en god manager. Wayne Rooney har været for vild at følge i år, så jeg tror på, at de kan være den positive overraskelse i år.

Skriv en kommentar