Lukaku og co. sænkede Panama efter pausen

0

Efter 0-0 ved pausen viste Belgien klassen i de sidste 45 minutter, da de sikkert slog Panama 3-0. Romelu Lukaku scorede to gange.

Belgien, der er en af VM-outsiderne, og Panama, som er VM-debutater, skød VM's gruppe G i gang klokken 17:00.

Allerede efter fem minutters spil var Belgien tæt på at komme i front, da Yannick Carrasco blev spillet fri på kanten af feltet i venstresiden. Carrasco afsluttede første gang, men Panamas keeper Jaime Penedo reddede.

Penedo, der kunne se frem til en travl aften, fik også forhindret en belgisk scoring minuttet efter, da Dries Mertens denne gang trykkede af fra kanten af feltet. Stadig 0-0.

Belgien spillede sig nemt igennem i kampens indledning, men de fik også god hjælp af Panama-defensiven. Således kiksede Roman Torres en nem tilbagelægning efter 11 minutter, men Eden Hazard sparkede i sidenettet.

Efterfølgende fik Panama bedre fat, og vi skulle helt hen til det 37. minut, før Belgien igen blev farlige. Det var Hazard, der kom fri til skud, men igen fik Penedo pareret.

Tættere på kom belgierne ikke før pausen, og derfor stod der overraskende 0-0 efter de første 45 minutter.

Til gengæld skulle de røde djævle blot bruge halvandet minut af anden halvleg, før de kom i front. Og det blev en sand drømmekasse, som åbnede ballet.

Panama fik ikke clearet bolden ordentligt, og det udnyttede Mertens til på fornemmeste vis at helflugte bolden i nettet bag Penedo til 1-0.

Scoringen gav Belgien lidt ro, men efter 54 minutter var det ved at gå galt, da Michael Murillo efter en lang aflevering pludselig stod fri i det belgiske felt. Thibaut Courtois fik dog reddet til hjørnespark.

Efter en sløv periode fik belgierne cirka midtvejs i anden halvleg afgjort kampen. Kevin De Bruyne slog en fremragende bold ind tæt under mål, hvor Romelu Lukaku dukkede op og headede bolden i netmaskerne til 2-0.

Et kvarter før tid blev Lukaku dobbelt målscorer, da han efter en belgisk omstilling blev spillet fri af Hazard. Iskoldt lagde Manchester United-angriberen bolden ind i kassen. 3-0 til Belgien.

Herefter virkede de belgiske stjerner tilfredse, og de kørte stille og roligt 3-0-sejren i hus. Dermed blev det til den ventede åbningssejr til Belgien over VM-debutanterne fra Panama.

Skriv en kommentar