Signe Vadgaard: Ronaldo og Messi vil skuffe ved VM

0

Foto: Shutterstock

VM-guide.dk har interviewet en række kendte danskere, der har en stor passion for fodbold. I dette interview kan du møde Signe Vadgaard fra "Go' Morgen P3".

Signe Vadgaards stemme er én af de stemmer, du kan høre alle hverdage om morgenen, hvis din radio er tunet ind på P3.

Foruden at stå tidligt op og sørge for, at du får en god start på dagen, så er hun også meget optaget af sport.

Hvad er den største VM-oplevelse, som du har haft?

Det kan siges ganske kort: 1998. Selv efter Danmark blev slået ud i kvartfinalen af Brasilien, følte jeg mig som en verdensmester. Hold nu kæft hvor spillede vi flot fodbold. Ekstra point til Brian Laudrup for at lave VM's lækreste fejring af en scoring.

Hvad er den største VM-fiasko, du har oplevet?

Jeg er for ung til at kunne huske 1986-slutrunden i Mexico, hvor man vel med rette kan være skuffet over at vi ikke gik hele vejen.

Så med mine 30-årige, danske briller er den største skuffelse at vi som forsvarende Europamestre IKKE kvalificerede os til VM i USA i 1994. At Sverige så tilmed vandt bronze er ekstra salt i såret.

Hvilken VM-legende er i dine øjne den største?

Fede-Ronaldo har scoret flest VM-mål. 15 styks. Han var den komplette angriber. Hatten af!

Hvad er dine forventninger til VM 2014 generelt?

Jeg er bange for at de indledende kampe bliver præget af frygten for at tabe mere end viljen til at vinde, og derfor frygter jeg en masse uafgjorte resultater og kedelige, defensivt indstillede kampe. Jeg håber inderligt at tage fejl.

Hvem tror du, der vinder VM 2014?

Brasilien. I modsætning til tidligere slutrunder har de et frygtindgydende forsvar, Neymar og hjemmebane.

Hvilken underdog tror du, der vil overraske ved VM?

Det er forholdsvis absurd at kalde Frankrig og Holland underdogs. Men de har ikke præsteret i de senere år, og det tror jeg vil ændre sig nu. De er begge outsidere til titlen.

Hvilken nation vil skuffe under VM 2014?

England er lidt ligesom AGF. De tror altid de vinder, og ender ofte med at skuffe noget så grueligt. Den tradition fortsætter i år, hvor de ikke kommer videre fra puljen.

Hvem bliver topscorer ved VM 2014?

Neymar.

Hvilken spiller vil overstråle alle andre under VM 2014?

Neymar.

Hvilken spiller vil skuffe under VM 2014?

Ronaldo & Messi. De har begge haft en lang sæson, for mange kampe og skader. Presset på dem er enormt, og vores forventninger til verdens nr. 1 og 2 bliver ikke indfriet.

Hvordan lyder din evaluering af Danmarks manglende VM-billet?

Det vil altid være en succeshistorie, når et hvilket som helst dansk landshold kvalificerer sig til VM. I år skete det ikke, hvilket jeg godt kan leve med. Så kan man klart være ærgerlig over måden det skete på med et decideret ulækkert nederlag til Armenien i Parken.

Skriv en kommentar