Varane og Griezmann sænkede Uruguay

0

På scoringer af Raphael Varane og Antoine Griezmann vandt Frankrig 2-0 over Uruguay, hvorfor franskmændene er klar til VM-semifinalen.

Uruguay og Frankrig skulle her til eftermiddag mødes i VM's første kvartfinale.

Mens franskmændene måtte stille til start uden en karantæneramt Blaise Matuidi, måtte uruguayanerne undvære angrebsstjernen Edinson Cavani, der sad over med en skade.

Første halvleg blev en taktisk og chancefattig omgang, hvor første mulighed først opstod fem minutter før pausen.

Antoine Griezmann slog fra kanten af feltet et frispark ind i panden på Raphael Varane, som headede bolden i netmaskerne til fransk 1-0-føring.

Kort før pausen var Uruguay tæt på at gøre franskmændene kunsten efter, da et frispark ramte pandebrasken på Martin Caceres, som dog måtte se Hugo Lloris diske op med en verdensklasseredning.

Stillingen ved pausen var 1-0.

Uruguay skulle på jagt fra anden halvlegs start, men det kneb med at komme afgørende fri. Og i stedet slog Frankrig til efter cirka en times spil.

Griezmann modtog bolden et stykke udenfor det uruguayanske felt, og Atletico Madrid-stjernen prøvede lykken, hvilket var en god idé.

For selvom forsøget sad lige på Fernando Muslera, fik den rutinerede keeper fumlet bolden i eget net. Dermed 2-0 til franskmændene, som var på VM-semifinalekurs.

Nu havde Uruguay for alvor travlt, men det blev aldrig rigtig farligt. Og da Frankrig virkede fint tilfredse med føringen på to mål, blev der ikke scoret yderligere i opgøret.

Derfor vandt franskmændene 2-0 og er klar til VM-semifinalen, hvor de skal møde enten Brasilien eller Belgien.

Skriv en kommentar