VM 2010-optakt: Argentina – Mexico

0

Søndagens anden ottendedelsfinale spilles mellem Mexico og Argentina, som begge kæmper om en plads i kvartfinalen.

Argentina var et af de to hold, som fik maksimum point i gruppespillet. Tre kampe, tre sejre og ni point i alt, sikrede argentinerne en plads i ottendedelsfinalen og en kamp mod mexicanerne, som fik en sejr, en uafgjort og et nederlag til Uruguay.

Argentinerne startede VM med en smal 1-0-sejr mod Nigeria, hvor Heinze blev man of the match med et hovedstødsmål i starten af kampen. I anden kamp var Argentina mere koncentrerede, og vandt 4-1 mod Sydkorea.

Argentina havde sikret sig en billet til ottendedelsfinalerne og kampen mod Grækenland var stort set en ligegyldig kamp. Alligevel vandt argentinerne 2-0. Flere argentinske fans tror på en storsejr mod mexicanerne.

”Jeg tror på en sejr mod Mexico, og jeg ved, vi kommer til at gøre det godt. Alt i alt håber jeg bare på en finaleplads mod Brasilien eller Spanien,” siger en argentinsk fan, som blev interviewet af goal.com.

Mexicos vej til ottendedelsfinalen var måske lidt heldig, grundet et dårligt fransk hold, som ellers var tippet til at blive nummer et.

I åbningskampen mod Sydafrika fik Mexico kun det ene point takket være Rafael Marquez, som reducerede til 1-1. Anden kamp mod franskmændene var et meget stort højdepunkt under VM, da franskmændene tabte uventet til Mexico, 2-0.

Sidste kamp var ellers en vigtig kamp for mexicanerne, men det blev dog til et nederlag på 1-0 til Uruguay. Mexico var heldige nok til at gå videre, takket være en sydafrikansk sejr mod Frankrig. Mexicanske fans tror på en sejr mod Argentina, som ellers er favoritter.

”Jeg er stolt af Mexico, da de er nået så langt, og jeg ved, de kan blive ved. Med en sejr mod Argentina har vi virkelig vist vores værd i VM,” siger en mexicansk fans ifølge goal.com.

Hold øje med: 

Argentina – Lionel Messi: Han har endnu en gang vist, at han er verdens bedste fodboldspiller. Den argentinske verdensstjerne har virkelig gjort sig bemærket under VM i Sydafrika. Han vil være den største trussel mod Mexico, og mon ikke mexicanerne kun vil gå efter ham.

Mexico – Rafael Marquez: Den centrale midtbanespiller vil få en stor rolle i kampen mod Argentina, da han er netop er den spiller, der skal udelukke Lionel Messi, og sørge for, at han ikke kommer for tæt på. Anføreren vil også være spilfordeleren på det mexicanske hold, som dermed kan få mere plads at spille på, og skabe flere chancer.

Seneste nyt om holdene:

Argentina: Diego Maradona er ikke en nem mand at forudsige, men mon ikke han spiller med samme opstilling som i de forrige kampe. Det ventes i hvert fald, at Jonas Gutierrez, spiller højre backen. Flere rapporter siger også, at Nicolas Otamendi og Walter Samuel har chancer for at starte inde.

Mexico: Mexicanerne har heller ikke de store problemer, men det er stadig tvivlsomt om Arsenal-spilleren Carlos Vela har mulighed for at spille.

Forventede startopstillinger:

Argentina: 

Romero

Otamendi – Demichelis – Samuel – Heinze

Gutierrez  - Mascherano – Di Maria – Messi

Tevez – Higuain

Mexico:

Perez 

Osorio – Rodriquez – Moreno – Salcido

Juarez – Marquez – Torrado

G.d. Santos – Blanco – Barrera

Kampen spilles søndag kl. 20:30 og sendes direkte på Canal 9.

Skrevet af Ünal Korkmaz.

Skriv en kommentar