Odds-analyse: Holland – Slovakiet

0

Holland gik med 3 sejre gennem Danmarks gruppe og ses nu som en seriøs kandidat til VM-titlen. Slovakiet kom flot videre med en 3-2 sejr over Italien.

Der er ingen tvivl om at det er to stærke modstandere der møder hinanden i dag. Slovakiet imponerende verdensbefolkningen med en 3-2 sejr over de regerende verdensmestre fra Italien. Det betød ligeledes at Italien måtte forlade denne slutrunde, som sidste plads i puljen, med færre point end New Zealand.

Holland fik derimod hentet alle 9 point i deres gruppe, med sejre over Japan, Cameroun og Danmark sikrede de sig adgangsbilletten videre.

Den rutinerede venstreback Gio Van Brockhorst var ude og sige efter Cameroun kampen, at "Oranje" nu skulle opfattes som en meget seriøs trussel til VM-titlen. Jeg ser den nu ikke helt på niveau med Brasilien og Spanien, da deres sejre i gruppen har været ret heldige og halvhjertet - på intet tidspunkt virkede de i fuld kontrol.

Dagen i dag er dagen hvor Holland kan vise sig som det favorithold de er. 1/8 dels finalen mod Slovakiet bør blive en relativ let walkover, men som vi kender slovakkerne, så giver de sig ikke uden en god mandfolkeindsats.

Jeg var dog aldrig i tvivl da jeg skulle bedømme denne kamp. En sejr til Holland er det eneste rigtige i mine øjne. Dels fordi de kan overmatche slovakkerne spiller for spiller, men også fordi de har lyst og mod på at vise de er verdens bedste fodboldnation. Ikke nok med det, kan Holland sejren også hentes til et meget pænt odds.

Odds: Holland-sejr
Set til 1.42 hos Expekt.com

Skriv en kommentar