Odds-analyse: VM-vinderen

2

VM-guide.dk’s odds-ekspert, Christian Toftegaard, har set nærmere på, hvilken VM-nation, der kan ende med at stå med trofæet.

Et oplagt spørgsmål i forbindelse med VM er selvfølgelig hvem man tror vinder dette års VM. Der er mange kandidater i år, blandt andet Spanien, Brasilien, Holland, Tyskland, England og som outsidere kan Elfenbenskysten, Frankrig, Tyskland og Argentina nævnes.

Hvis man tager udgangspunkt i sidste EM-slutrunde fra 2008, hvor Spanien forholdsvis overbevisende løb af med sejren, så kunne det sagtens ligne at Spanien kunne tage succesen videre til VM.

Her er de eneste seriøse konkurrenter udenfor Europa, Brasilien og Argentina. Argentina har selvfølgelig udviklet sig en del, især Messi, siden sidste VM i 2006, som i den grad ikke bar præg af overbevisende fodbold.

Brasilien har ligeledes gennemgået et generationsskifte, og ser stærkere ud end de har gjort længe. Sammenlignet spiller for spiller vil jeg dog klart slå fast at Spanien er det bedste hold, med en midtbane der har navne som Fabregas, Xavi, Iniesta, Silva og Xabi Alonso er det nok den mest overbevisende midtbane der nogensinde har eksisteret ved et VM.

Der skal ikke være tvivl om at jeg tror på spansk succes og på Spanien tager VM titlen for første gang i mange år. Spanien har et hold der er stærkere end nogensinde og mange af spillerne spiller sammen til hverdag, hvilket blot er med til at understøtte min hypotese.

Hvis Spanien skulle være det hold der løfter trofæet den 11. juli, så kan du høste odds 5.0 hos bet365, hvilket gør dem til topseedet. Hvis man tror på Brasilien kan den hentes til 5,65 hos selvsamme bookmaker

Odds: Spanien vinder VM

Set til odds 5.0 hos bet365

2 kommentarer

  1. “Spanien tager VM titlen for første gang i mange år.”

    Øhm, Spanien har aldrig vundet VM-titlen før 🙂

  2. Christian Toftegaard den

    Hej Michael,

    Det har du helt ret i, ved ikke lige hvad jeg har tænkt i den pågældende situation. Det jo velkendt at Spanien har haft et VM-kompleks hvor de med meget uheld ikke har kunne vinde titlerne. EM har de dog haft større held med 🙂

Skriv en kommentar