Statistik: 2. runde ved VM 2018

0

Anden runde af VM 2018 bød på mange interessante statistikker. Vi har samlet en masse statistikker her, bl.a. om Christian Eriksen.

- Egypten: Mohamed Salahs mål mod Rusland betyder, at han er den fjerde af Premier Leagues Golden Boot-vindere, som har scoret i fire slutrunder i træk. (Henry i 2006, Drogba i 2010, Suarez i 2014 og nu Salah).

- Uruguay: Luis Suarez spillede sin landskamp nummer 100 for Uruguay, da de mødte Rusland.

- Uruguay: Suarez er den første spiller fra Uruguay, som har scoret ved tre forskellige VM-slutrunder (2010, 2014 og 2018).

- Portugal: Cristiano Ronaldo har scoret tre mål ud af 70 skud i hans tre seneste VM-slutrunder til sammen. Ved dette VM har han hidtil scoret tre mål på fire skud. Træfsikkerhed.

- Portugal: Ronaldo har nu scoret flere internationale mål end nogen anden europæisk fodboldspiller i historien. Han er nu oppe på 85 mål.

- Portugal: Ronaldo er den første Portugal-spiller siden José Torres i 1966 til at score mål med både højre fod, venstre fod og hovedet i én VM-turnering.

- Portugal: Lidt mere Ronaldo. Hans mål nummer 128 er rekord for en mandlig, europæisk spiller.

- Spanien: Diego Costa har nu scoret på alle sine tre skud på mål ved dette VM.

- Spanien: Isco havde 138 boldberøringer mod Iran. Det er en spansk rekord.

- Danmark: Christian Eriksen har nu været direkte involveret i 18 mål i hans sidste 15 kampe for Danmark, heraf 13 mål og 5 assists.

- Danmark: Kasper Schmeichel havde stået 571 minutter uden at blive passeret, før Australiens Mile Jedinak scorede på straffesparket.

- Australien: Jeninak er nu Australiens anden mest scorende spiller i VM-historien med tre mål totalt set. Tim Cahill har scoret fem.

- Frankrig: Hugo Lloris er den 7. spiller til at opnå 100 kampe for Frankrig.

- Argentina: De to spillere med de færreste berøringer i første halvleg mod Kroatien var Lionel Messi med 20 og Sergio Agüero med 7.

- Nigeria: Ahmed Musa har scoret fire VM-mål for Nigeria. Kun Asamoah Gyan (6 mål) og Roger Mila (5 mål) har scoret flere mål blandt afrikanske spillere ved en VM-slutrunde.

- Brasilien: Holdets andet mål var noteret til 96:49, hvilket er det seneste scorede mål i overtiden i VM's historie siden 1966 (eksklusiv forlænget spilletid).

- Tyskland: Toni Kroos scoring (94:42) var tyskernes senest scorede mål ved en VM-slutrunde nogensinde (eksklusiv forlænget spilletid).

- Tyskland: For første gang siden sin seniordebut far Mesut Özil ikke med fra start for tyskerne. Han havde startet i 26 kampe i træk før dette.

- Belgien: Eden Hazard har været direkte involveret i 22 mål i hans sidste 21 kampe for Belgien, med 10 scoringer og 12 assists.

- England: England har startet med 20 unikke startformationer under landstræner Gareth Southgate.

- England: Harry Kane er den kun tredje englænder til at score minimum tre mål ved en VM-slutrunde, efter Roger Hunt i 1966 og Gary Lineker i 1986.

- England: Harry Kane har scoret fem mål på fem forsøg ved dette VM.

- England: Det er kun femte gang ved en VM-slutrunde, at et hold scorer minimum 5 mål i første halvleg. Den seneste gang forinden kampen mellem England og Panama var i Tysklands 7-1-sejr mod Brasilien i 2014.

- England: Kun i 1966 har England formået at score flere mål ved en VM-slutrunde. Dengang scorede de 11. I øjeblikket er de oppe på 8 scoringer.

- Japan: Keisuke Honda er nu den mest scorende asiatiske spiller i VM-historien med sine 4 mål. Han har i alt spillet 9 VM-kampe.

- Colombia: James Rodriguez har været direkte involveret i 9 mål ud af sine 7 VM-kampe for Colombia. Han har scoret 6 mål og stået bag 3 assists.

Skriv en kommentar