Stor argentinsk nedtur efter kæmpe Caballero-drop

0

Kroatien vandt 3-0 over Argentina i en kamp, hvor Willy Caballero blev skurken med et kæmpe drop. Kroaterne er videre til næste runde, mens Argentina er tæt på et tidligt VM-exit.

Argentina, der skuffede fælt i første kamp imod Island, skulle her til aften spille imod Kroatien, som var kommet planmæssigt fra start med en sejr over Nigeria.

Allerede i kampens fjerde minut var kroaterne tæt på at bringe sig i front, da Ivan Perisic blev spillet fri i venstresiden, men forsøget fra offensivspilleren blev reddet af Willy Caballero.

Kort før den halve time brændte det så for alvor på i den anden ende, da en stor kroatisk forsvarsfejl betød, at Enzo Perez pludselig stod helt fri, men på utrolig vis sparkede han forbi det tomme mål.

Få minutter efter havde Mario Mandzukic en næsten lige så stor chance, men fra kort afstand headede Juventus-angriberen forbi mål. Derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Syv minutter inde i anden halvleg kom kampens - og måske VM's - mest absurde målmandsfejl, da Caballero fik en tilbagelægning, som han skulle ekspedere væk fra farezonen.

Men Chelsea-reserven ramte bolden så skævt, at den røg lige ud til Ante Rebic, der stod få meter fra Caballero. Og Rebic flugtede omgående bolden i kassen til kroatisk 1-0-føring.

Nu skulle Argentina frem på banen, og ti minutter efter det kroatiske føringsmål var de tæt på at bringe balance i regnskabet igen, men kort fra mål kunne hverken Maximiliano Meza eller Lionel Messi finde netmaskerne.

Jo længere tid, der gik, desto mere desperate blev argentinerne, som havde mere end svært ved at skabe de helt åbne chancer. Og i stedet afgjorde Kroatien kampen med ti minutter igen.

Luka Modric modtog bolden et par meter fra udenfor feltet, og efter et par fikse træk krøllede Real Madrid-playmakeren bolden i nettet til 2-0.

Kort tid senere var Ivan Rakitic tæt på at øge på et frispark, men overliggeren stod i vejen. Det gjorde den til gengæld ikke i overtiden.

Her spillede kroaterne Argentina tynde efter en omstilling. Bolden endte til sidst hos Rakitic, som denne gang nemt kunne trille bolden i kassen til 3-0.

Der blev ikke scoret yderligere, og derfor vandt Kroatien med hele 3-0 over Argentina, som er tæt på et tidligt VM-exit. Til gengæld betyder resultatet, at kroaterne er ottendedelsfinaleklar.

Skriv en kommentar