Kjær: VM bliver en stor oplevelse

0

Palermos danske forsvarstalent, Simon Kjær, glæder sig til VM-slutrunden, som bliver et stort højdepunkt i karrieren. Samtidig giver han udtryk for, at VM er et stort udstillingsvindue.

Simon Kjær slår for tiden sine folder i Serie A-klubben Palermo, hvor han trives godt, og når det bliver sommer, kan han se frem til et stort højdepunkt i karrieren.

Den unge danske forsvarsspiller skal nemlig sandsynligvis spille med i en VM-slutrunde for første gang. Men udover, at det bliver en stor oplevelse, så venter der også et øget fokus på ham og de andre landsholdsspillere.

"VM er et oplagt udstillingsvindue, men det er bestemt ikke sådan, at jeg går og tænker over, at nu afhænger min videre karriere af, hvordan jeg klarer mig til VM. Det bliver en kæmpe oplevelse at være med, og jeg håber da også, at der kommer flere slutrunder i min karriere," forklarer Simon Kjær ifølge sporten.dk, og han uddyber:

"Men lige nu gør jeg mig ingen tanker om, hvad der skal ske til sommer. Jeg koncentrerer mig bare om at yde mit bedste hernede hver gang, og jeg har det godt her. Så det er ikke, fordi jeg selv opsøger mulighederne for at komme væk."

Simon Kjær har indtil videre scoret to gange i sine 23 Serie A-kampe for Palermo.

Skriv en kommentar