Pelé: Derfor skal Ronaldinho med til VM

0

Den store brasilianske legende, Pelé, er ikke sen til at forklare, hvorfor Ronaldinho skal med til VM-slutrunden til sommer.

Fodboldlegenden Pelé er en respekteret mand i hele verden, og derfor lægger det store fodboldpublikum ofte mærke til ham, når han kommer med en kommentar.

Senest har han udtalt, at AC Milan-profilen Ronaldinho skal med til sommerens VM-slutrunde, fordi han kan bibringe noget rutine.

"Såfremt Ronaldinho kan holde sit høje niveau, så tror jeg, at han vil være en god spiller at få med i VM-truppen. Han kan blandt andet hjælpe de unge spillere, når forventningspresset bliver stort," forklarer Pelé ifølge The Guardian.

Pelé har selv vundet tre verdensmesterskaber med Brasilien, og den 70-årige brasilianer mener, at landstræneren Carlos Dungas generelt gør et godt job.

"Jeg synes, at Brasilien er på rette vej, men vi skal være påpasselige, for de fleste af vores spillere har aldrig spillet VM før. Så der vil ligge et stort pres på dem, og vi må se, hvordan de formår, at tackle det," slutter Pelé.

Skriv en kommentar