Morten Olsen: Vi er kritiske med VM-truppen

0

Landstræner Morten Olsen, forsikrer, at han og Peter Bonde gør et stort forarbejde, før VM-truppen bliver udvalgt. De er grundige, ærlige og kritiske, forklarer Olsen.

Danmarks landstræner Morten Olsen må lægge ører til mange kommentarer for tiden omkring, hvilke spillere, som han bør udtage til den endelige VM-trup for Danmark.

Olsen udtager i samråd med assistenttræneren Peter Bonde VM-truppen den 10. maj, der skal repræsentere nationen i Sydafrika, men hverken befolkningen eller eksperternes råd får nogen indflydelse, forsikrer landstræneren.

"Jeg forstår godt den store diskussion om, hvem der skal med. Men jeg er nødt til at sige, at vi er bedre vidende end de fleste andre," fortæller landstræner Morten Olsen til Berlingske Tidende.

"Vi ser alle spillere hver weekend, vi ser ikke kun - som hr. Hansen gør - den ene spiller, som spiller godt en enkelt gang. Vi ser kampe, hvor han også spiller skidt. Det lyder måske arrogant - hvilket jeg ikke har noget imod, at folk kalder mig – men vi er nødt til at vide bedre end alle andre, for hvis vi ikke gør det, passer vi ikke vores job. Vi er grundige, ærlige og kritiske," slutter Olsen.

Skriv en kommentar