Ramos: Vi hader at være favoritter

0

Spanien er som EM-mestre i 2008 udråbt til at være favoritter til at tage VM-trofæet også, når VM spilles til sommer. Sergio Ramos er dog ikke glad for statussen.

Spanien vandt i går 2-0 over Frankrig på udebane i Paris, og med spaniernes seneste triumf ved EM i 2008, ligger der et naturligt pres på det spanske mandskab inden VM i Sydafrika.

Real Madrid-forsvareren Sergio Ramos, som også scorede gårsdagens mål til 2-0, er bestemt ikke begejstret for statussen som favorit.

"Vi spillere syntes ikke godt om, når vi bliver gjort til favoritter, men selvfølgelig øger denne sejr optimismen," forklarer Ramos ifølge sportinglife.com, og han uddyber:

"Vores store styrke er, at vi går på banen og fra første fløjt søger vi bolden og sejren. Vi har en klar filosofi omkring, hvordan vi skal spille, og vi tager til VM for at yde vores bedste," fastslog forsvareren.

Spanien har i deres seneste 45 kampe over de sidste fem år vundet 42 af disse. To er endt i forlænget spilletid, mens de kun har lidt nederlag i én kamp.

Skriv en kommentar